logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

medische kosten

 

Om een paar van onze honden in opvang, een aantal bofkonten die gelukkig hier in Nederland zijn maar waarbij medisch het één en ander scheelt en dat is natuurlijk altijd heel sneu. Gelukkig zijn ze hier en kunnen we ze helpen, maar daar hebben we nu ook jullie hulp bij nodig!

De bodem van ons medische potje komt namelijk in zicht. Met dit potje zorgen we ervoor dat de honden bij onze gastgezinnen alle benodigde medische hulp kunnen krijgen. En daar hebben we momenteel echt jullie hulp bij nodig. We hebben een aantal zorgenkindjes momenteel:

- Eve's gebit is heel slecht en ze moet daarvoor naar een specialist. Ze kan daarvoor 11 augustus terecht; de kosten daarvan zullen ook flink oplopen. Er valt te denken aan €1000 of meer. Ze kan nog even bijkomen van alle andere ellende voordat ze deze operatie ondergaat. Ze heeft namelijk een fikse ontsteking in maag/darmen, staat op een eliminatie dieet en had flink vitamine B12 tekort waarvoor ze behandeld is met injecties. De medische kosten voor Eve bedragen nu al bijna €1000,= en daar komt in augustus dus nog eens zo'n €1000,= bij.

- Bron heeft terugkerende oorontstekingen waarvoor hij behandeld wordt en tot overmaat van ramp is een wondje in zijn lies een fikse ontsteking geworden waarvoor een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk was.

- Jessy's urine wordt momenteel onderzocht. Bij haar is er een vermoeden van Cushing. Ook heeft ze last van haar achterpootje waarvoor ze onder controle is bij de dierenarts.

- Kiwi had erg veel jeuk toen ze in Nederland kwam. Bij haar hebben we een allergietest laten doen. Zij blijkt allergisch te zijn voor een aantal dingen in onze natuur, hiervoor krijgt ze maandelijks injecties (immunotherapie) Ook staat ze op een strikt eliminatiedieet.

Alles bij elkaar fikse kostenposten en we moeten natuurlijk altijd wat achter de hand hebben, we weten nooit wie de volgende zal zijn... Helpen jullie mee? Alle kleine beetjes helpen!

Bij deze een link voor Medische kosten opvang honden. Je mag zelf het bedrag kiezen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen.
Deze link is geldig tot juli 2025.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...

Vast heel hartelijk bedankt 🙏❤️!

De dierenartskosten voor onze adoptie honden die nog in opvang zijn lopen hoog op. Helpt u mee dmv een donatie?