logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein asielhondje

 

Op die datum rijdt er een diertransport vanaf o.a. Elisa's asiel naar Nederland. Kleine Kit die we laatst hebben voorgesteld heeft al een ticket; voor haar hebben we een plek gevonden❤️!

Net als Kit is Belle in Roemenië gedumpt 😞 en is ze gevonden en veilig gesteld door Elisa. En net als Kit is ze een heel klein hondje met een zachtaardig karakter. Haar leeftijd wordt geschat op circa 12 maanden.

Des te korter haar verblijf in het stressvolle asiel zal zijn des te beter, vanzelfsprekend. In Roemenië maken zwerf- en asielhondjes zo goed als nul kans om daar ooit geadopteerd te worden. Belle's kansen liggen dus hier, in Nederland 🌷. Ze kan hier een heerlijk hondenleven hebben en bovendien kan iemand hier heel gelukkig worden met dit lieve hondje 💞!

Interesse, of vragen? Kijk op Belle's pagina, Klein jong hondje ter adoptie, Belle, daar staat ook een filmpje van haar. Of stuur ons een berichtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Dit kleine asielhondje, Belle, is beschikbaar voor adoptie. Kijk voor meer informatie over onze adoptie procedure op onze pagina Adopteren.