logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

lula ter adoptie

 

Update 15 februari: Lula is geadopteerd 💖

Lula is als jonge hond van straat gehaald door een lokale rescuer in Roemenië en in veiligheid gebracht. Zij heeft daar ruim 6 jaar in een kennel gewacht op een enkele reis naar een lieve adoptant 😔. Vorig jaar heeft onze stichting haar over laten brengen naar een rescuer die een kleinschalige opvang heeft en daar liet Lula een mooie ontwikkeling zien.

Na 7 jaar in Roemeense asielen verblijft Lula nu bij één van onze gastgezinnen (in Badhoevedorp) 💖. Ze is een fitte hond van 8 jaar oud en past zich heel goed aan aan het leven als huishond.

Lula heeft veel te bieden: ze is lief en aanhankelijk, knuffelt graag, ze is speels en in een rustige omgeving gaat ze graag mee wandelen. Ze geniet van aandacht, haar zachte mand, van spelen, geborsteld worden en lekker eten.

Voor Lula zijn we op zoek naar een baasje met ruime ervaring met honden, in een rustige woon/wandelomgeving, die haar met geduld en liefde verder kan begeleiden. Haar nieuwe thuis heeft een tuin en omdat Lula andere honden erg spannend vindt, is een rustige woon- en wandelomgeving (buitengebied) belangrijk, zodat ze niet veel andere honden hoeft tegen te komen en er ruimte is om die te ontwijken.

Meer informatie en foto's van Lula vindt u op Lula's pagina.
Vragen over Lula? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; we vertellen u graag meer!

 

lula adoptiehond

Delen van dit bericht is lief!