logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

lexi geadopteerd

 

Daar ga je dan, Lexi 🏡!
Je eigen thuis, voor altijd 🥳🙏❤️!

Jouw leven en dat van je zusjes startte in de "opvangtuin" van mw Geta, in de buurt van Boekarest, Roemenië. In oktober 2022 kwam één van onze teamleden daar op bezoek. Op uitnodiging van één van onze Roemeense contactpersonen, omdat de honden in deze opvang heel hard hulp nodig hadden.

De situatie daar was nog schrijnender dan we ons hadden voorgesteld. Mw Geta heeft een goed hart maar niet de middelen om te zorgen voor al die honden die ze vindt op straat of die bij haar worden afgegeven. Meer dan 100 honden, de meeste ziek en met heel veel pijn door schurftmijten 😞

Lexi scharrelde daar rond, samen met haar zusjes Luca en Layla en nog een paar andere heel jonge pups. Ziek door Parvo, mijten, ondervoeding, ... We regelden direct opname in een dierenkliniek voor de pups. Niet alle pups hebben het gered 😞, maar Lexi, Luca en Layla herstelden!

Toen ze oud genoeg waren om te reizen konden we ze naar Nederland halen, dankzij onze gastgezinnen 🙏. Inmiddels gezond, maar in Roemenië kansloos om daar ooit een fijn thuis te vinden.

Lexi kwam in opvang bij Jeanne (dankjewel Jeanne🙏!). Stapje voor stapje ontwikkelde ze daar verder zich tot de prachthond die ze is 😍. Natuurlijk heeft ze nog een "rugzakje" maar ze brengt zoveel méér dan dat. Ze is superlief, aanhankelijk, speels en soms een lekker gekke clown 🙃; een heerlijke jonge hond!

Alle drie de zusjes hebben nu hun eigen thuis in Nederland; zo fantastisch!!! Een geliefde huishond te zijn, deel van een gezin; vanuit de tuin van mw Geta leek dat oneindig ver weg...

Dankzij jullie donaties en doorlopende sponsorschappen zijn de omstandigheden in Geta's tuin enorm verbeterd 🙏🙏❤️❤️ . Geen schurftmijten meer, goede schuilhokken, goed voer. En al een tiental honden uit de tuin hebben inmiddels een super fijn thuis in Nederland! We blijven Geta's honden helpen waar we kunnen.

Dag Lexi 😘! Het zal even wennen zijn natuurlijk, maar wat een heerlijk thuis heb je getroffen! Lieve mensen met honden-ervaring, een fijn huis, wandelen op het Zeeuwse strand en in de duinen, ...
We zien uit naar berichten over hoe het met je gaat en natuurlijk staan we graag klaar om te begeleiden waar dat gewenst is. We wensen jou en je nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met elkaar ❤️🍀❤️🍀!

Vanuit de honden opvang bij Geta en daarna de dierenkliniek en een privé asiel... Lexi is geadopteerd!