logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asielhonden nu in nederland

 

Driewerf BLIJ zijn wij, want maar liefst ACHT honden en DRIE katjes konden hun verleden en het privé asiel van Elisa in Roemenië voorgoed achter zich laten en kwamen dit weekend aan in Nederland🌷!

In Roemenië maakten ze geen kans om daar ooit geadopteerd te worden, maar gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij landsgrenzen 🙏💞. Hun leven is stressvol geweest, vaak traumatisch, maar nu lacht de toekomst hen toe 🌟🌟!!

Natuurlijk is de overgang groot en hebben ze tijd nodig, de één meer dan de ander, voordat ze echt kunnen gaan genieten. Die tijd krijgen ze vanzelfsprekend en dan kan het Grote Genieten gaan beginnen: het leven vol liefde en comfort hier is zo'n immens verschil met wat ze tot nu toe hebben gekend... Wij worden daar telkens weer een beetje stil van.

Drie hondjes zijn rechtstreeks geadopteerd; Bruce, Coco en Fifi 💞🥳.
Lara, Misty, Sadie en Belle hebben fijne plekken bij onze gastgezinnen💞🥳.

Bobby kreeg een plek bij een gastgezin dat op voorhand al aangaf dat zij een optie op adoptie wilden. En guess what? Na twee dagen weten ze het helemaal zeker: Bobby past perfect bij hen en hij mag blijven 💞🥳! Hij gaat Otis heten.

De katjes Hope, Minoes en Tibbe zijn in opvang bij ons 5-sterren Katten-gastgezin 💞🥳!

Welkom in Nederland 🌷, lieve dieren! En een heel groot DANKJEWEL 🙏🙏 aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt ❤️❤️!

Meer foto's vind je in dit Faceboook bericht.

Acht asielhonden en drie katten uit het asiel in Roemenië zijn nu in Nederland aangekomen. Ze gaan een heerlijke toekomst tegemoet! Elf asieldieren, 5 augustus 2023.