logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

drie zusjes

Drie puppy zusjes

Voor Luca is haar eigen thuis gevonden; voor Layla en Lexi zijn we nog op zoek 🏡!
Deze pupperds werden door één van onze teamleden aangetroffen bij mw Geta (Roemenië), die in haar tuin opvang biedt aan thuisloze honden. Ze waren sterk verzwakt, aangetast door onder andere schurft 😞.

Er werd direct medische zorg geregeld; ze werden opgenomen in een dierenkliniek. Het waren er zes; drie pups hebben het helaas niet gered 😢. De andere drie, Layla, Lexi en Luca, zijn gelukkig volledig hersteld en genieten nu volop van het leven, inmiddels in Nederland!

Voor Luca hebben we al een heerlijk thuis gevonden. Na opvang bij één van onze gastgezinnen (dankjewel Edith 💖!) is ze afgelopen weekend verhuisd naar haar adoptanten.

Layla en Lexi zijn nog beschikbaar voor adoptie 🏡👩🏻‍🤝‍🧑🏼💕. Layla verblijft bij een gastgezin in Eindhoven, Lexi in Badhoevedorp. Ze zijn nu 7 maanden en allebei ontwikkelen ze zich heel goed. Natuurlijk zijn heel veel dingen nog nieuw voor ze, maar zolang alles in kleine stapjes en gedoseerd wordt aangeboden verwerken ze al die nieuwe indrukken prima.

Beide pups zijn lief, speels en met zachte hand prima te sturen. We plaatsen ze graag bij mensen met (recente) honden-ervaring en in een niet drukke omgeving. Want een goede fundering voor vertrouwen in de wereld is er nu en om dat te behouden en te laten groeien zijn rust en een stap-voor-stap aanpak belangrijk.

Meer lezen over deze kanjers en hun filmpjes bekijken? Dat kan via onze pagina Adoptie honden in Nederland 🎞📄 Op onze site vind je ook informatie over de adoptie procedure, die begint met het invullen van een intakeformulier.

pups naar de dierenkliniek

pups drie zusjes