logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kleine rescue hondjes

 

Wie geeft Ebba of Peki een fijne plek in Nederland 🏡💕? Deze hondjes verblijven nu in de tuin van mw Geta. Daar hebben ze geen toekomst 😞...

Onze contactpersoon schat beide hondjes op ongeveer 5 jaar. Natuurlijk krijgen ze voor vertrek nog een gezondheidscheck en zijn hun vaccinaties in orde.

We zoeken gastgezinnen of adoptanten met voldoende tijd, inzicht en ervaring om een hondje met een "rugzakje" te begeleiden naar een gelukkig leven als huishond. Daarnaast vinden we een niet te drukke woon- en wandelomgeving belangrijk evenals een goed omheinde tuin. Ebba en Peki zijn waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Om ze geleidelijk te laten wennen is het fijn wanneer ze niet meteen meermalen per dag mee uit wandelen hoeven maar eerst kunnen acclimatiseren in huis en tuin.

Wie sluit één van deze hondjes in zijn of haar hart 💖?
Stuur ons dan een berichtje alsjeblieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Onze procedure voor adoptanten en gastgezinnen begint met het invullen van een intakeformulier. Een huisbezoek maakt ook deel uit van de intake procedure.

Aanvullende foto's vind je via onze pagina Honden wachtend op een gastgezin of adoptant.