slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Vijf honden uit de tuin van Geta gearriveerd ๐Ÿ’–๐Ÿš

aankomst pups

 

Toen รฉรฉn van onze teamleden in Roemeniรซ afgelopen oktober de honden van mw Geta bezocht was ze vastbesloten: hier is hulp nodig en dat gaan we regelen! Met steun van heel veel lieve donateurs ๐Ÿ’–๐Ÿ™ heeft onze stichting gelukkig al heel veel kunnen doen: goed voer, goede geรฏsoleerde hondenhokken, medicijnen tegen schurft, behandeling van de meest zieke dieren, ... en voor een aantal honden een enkele reis naar Nederland waar ze welkom werden geheten bij hun gastgezinnen en adoptanten ๐Ÿ’–๐Ÿ’–!

Vorig jaar konden Yaki (nu Bowie), Ares, Kiwi, Mira en Mica (nu Canela) al naar Nederland komen. En dit weekend kwamen nog eens vijf honden uit mw Geta's tuin in Nederland aan ๐Ÿฅณ๐Ÿ’–๐Ÿ™!

De zusjes Lexi, Layla en Luca. Wat waren ze ziek toen ons teamlid ze aantrof, in oktober... met heel goede zorg in een dierenkliniek en een privรฉ asiel zijn deze prachtige pups er gelukkig bovenop gekomen. En nu is hun nieuwe leven begonnen, om te beginnen bij gastgezinnen: een leven als geliefde huishond in Nederland ๐Ÿ’–!

Pup nummer 4 is Bella. Een aandoenlijke frummel in een modelletje Corgi. Zij is geadopteerd en dus meteen al thuis-voor-altijd ๐Ÿ’–!

Tenslotte is ook Flo gearriveerd. Zij is zo'n anderhalf jaar jong. Ook Flo is rechtstreeks geadopteerd ๐Ÿ’–!

Wat een wereld van verschil voor deze honden ๐Ÿ™. Een heel groot dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen en aan wie dat nog steeds doet ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

"Saving one dog will not change the world. But for that one dog the world will be forever changed."

We wensen de honden, hun gastgezinnen en adoptanten heel veel geluk en plezier met elkaar ๐Ÿ’–๐Ÿ€๐Ÿ’–๐Ÿ€!

flobella

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten