logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

kleine adoptie hond

Lieve Birdie houdt van rust en van aandacht van mensen. Naar andere honden toe is ze wel sociaal maar ze vindt het maar niks als ze druk of opdringerig zijn.

Maar daar zit ze dan en al lange tijd: in het overvolle asiel van Elisa, in een kennel met meerdere honden...
Vrijwel 24/7 is het er onrustig, het lawaai van al die blaffende honden en het geratel en gebonk van de metalen kennelwanden is vaak oorverdovend😞. Ze ligt nu vaak in de voerbak; een zacht mandje in een rustig huis bij lieve mensen zou oneindig veel fijner zijn...

Natuurlijk hebben alle honden te lijden door de stress in de asielomgeving, maar Birdie nog meer dan de meeste andere honden. Ze is niet groot en circa 5 jaar. En vooral: ze is een schatje; bescheiden, mensgericht en zó blij met aandacht ❤️🥰! Dus gaan we ons uiterste best doen om Birdie uit het asiel te krijgen.

We zoeken een opvanggezin of een adoptant voor haar in Nederland. Meer details over het mandje dat we voor haar zoeken vind je op Birdies pagina. Via die pagina vind je ook uitgebreide informatie over adopteren en over het worden van gastgezin voor onze honden.

Bij vragen vertellen we graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Birdie, een kleine hond (lange rug op korte pootjes zoaals een Corgi), is beschikbaar voor adoptie. Een foster adres is natuurlijk ook heel erg welkom.