logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

klein hondje adopteren aiden
Geslacht: reu, gecastreerd
Leeftijd: geboren op 12 feb 2019
Formaat:  klein hondje / 25 cm (8 kilo)
Kan met kinderen: ja, vanaf 12 jaar
Kan met katten:  ja
Kan met andere honden: ja
Trefwoorden: actief, vrolijk, aanhankelijk, zachtaardig
Adoptiebijdrage: € 340,00

Karakter:
Aiden is een vrolijk, actief, baasgericht en heel lief hondje, dat met een zachte aanpak goed te leiden is. We denken dat hij in Roemenië ook bij iemand in huis of tuin heeft gewoond, want hij is graag in de nabijheid van mensen.

Gedrag in huis:
Aiden gedraagt zich heel goed in huis. Als hij overdag lekker buiten heeft kunnen rennen en spelen, gaat hij binnen rustig in zijn mandje slapen, met tussendoor even een speelmomentje met de andere hond in het gastgezin. Ook houdt hij van aandacht en knuffelen, waarbij optillen nog een beetje spannend is, maar hij laat het wel toe.
Hij is het liefste bij zijn baasje in de buurt. Aiden kan prima even alleen zijn, maar hij heeft nu wel andere honden als gezelschap. Als hij als enig hondje wordt geadopteerd, zal het alleen-zijn rustig moeten worden opgebouwd.
Verder is Aiden zindelijk en sloopt niets. Bezoek wordt nieuwsgierig begroet en hij gedraagt zich prima met katten en de andere honden in het gastgezin.

klein hondje adopterenGedrag buiten:
Buiten loopt Aiden goed mee aan de riem waarbij hij graag snuffelt. Hij is niet bang voor verkeer, maar heel veel drukte is wel wat spannend. In zijn gastgezin heeft hij een groot terrein tot zijn beschikking en we zien dat hij het heel leuk vindt om lekker te rennen en te springen. Het is een energiek klein hondje en dan net een muis met een motortje.
Aiden kan prima met andere honden. Hij heeft wel een voorkeur voor teefjes.
Autorijden gaat prima.
Aiden heeft wel jachtinstinct en daarom kan hij niet overal los lopen.

Profiel adoptant:
Voor deze vrolijke kleine hond zoeken we actieve mensen, het liefst met een andere hond (teefje) als speelmaatje en een tuin om lekker in te kunnen ravotten. We plaatsen Aiden graag in een dorpse of landelijke omgeving.

Achtergrond:
Aiden werd door een van onze contacten in Roemenië aangetroffen in een dodingsasiel. Gelukkig kon zij hem daar uit halen en hij verblijft nu in een gastgezin in Tjuchem (provincie Groningen).

Medische bijzonderheden:
geen

Adoptieprocedure:

Heeft u interesse in deze lieve en actieve kleine hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.
Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden. Al onze adoptiehonden verblijven al in Nederland!

Filmpje - 🔊 beter met geluid 

kleine hond ter adoptie

{gallery}Adoptiehonden/aiden{/gallery}

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.