logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

klein hondje adopteren

Een klein hondje adopteren, Mady
Zeven maanden is ze nu. Lieve Mady, onze kleine wervelwind 💨 heeft heel veel energie! Ze is een Terriër-achtig hondje met prachtige ogen en een mooie driekleur-vacht.

Mady vindt mensen erg leuk, ze mag graag even knuffelen en is erg blij met aandacht. Voor langere knuffelsessies heeft ze nog "geen tijd" :-0, maar de situatie in het asiel is natuurlijk heel anders dan in een thuis. In het asiel komen de honden maar heel af en toe uit de kennel; niet zo gek dus dat juist de energieke hondjes dan over-enthousiast zijn.

In mei heeft Mady een hersenzwelling gehad. Gelukkig is de schade, die in eerste instantie ernstig was, grotendeels hersteld: Mady is weer een vrolijk en energiek hondje! Wel heeft ze er aan overgehouden dat ze haar koppie wat scheef houdt en een apart loopje heeft. Gelukkig lijkt ze daar geen hinder van te ondervinden. Op haar pagina staat een heel recent filmpje, waarop je dat kunt zien.

Onze teamleden op bezoek bij Elisa's asiel hebben Mady ontmoet toen ze nog maar net herstellende was. Inmiddels gaat het heel veel beter met haar dan toen!

Een leven in een asielkennel, dat is geen waardig hondenleven... Mady heeft een thuis nodig voor opvang of adoptie! Lieve mensen met begrip voor haar achtergrond en het geduld om haar niet te overspoelen met indrukken. Fijne zachte ligplekjes, genieten van de dagelijkse aandacht, lekker eten, ... Mensen die haar de weg wijzen in haar nieuwe leven als huishondje.

Vanwege Mady's hoge energieniveau en haar anders-dan-anders lichaamstaal (het scheve koppie en het bijzondere loopje) denken we dat Mady het best past in een thuis waar ze de enige hond is. Ze kan overigens prima overweg met katten!

Meer lezen over deze aandoenlijke wervelwind? Bezoek dan haar pagina: Kleine Terriër kruising pup adopteren, Mady

Dit kleine hondje, waarschijnlijk een Terriër kruising, wacht in het asiel op een beter leven. Adopteren?