slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Kittens geadopteerd πŸ’–, volgende eind januari 🚐

kitten adopteren

 

Voor een reis naar Nederland op 26 januari hebben we 🚐-tickets gereserveerd voor 4 kittens uit Elisa's asiel: de katertjes Sailor en Speck en de poesjes Jem en Gidget. Net als de kittens die nu zijn geplaatst komen ze in opvang in Groningen. We plaatsen vast foto's van ze, want voor je het weet is het al weer begin februari en komen de kittens beschikbaar voor adoptie πŸ‘πŸ‘«πŸ˜Έ!
De drie kittens die in december bij ons in opvang kwamen vanuit het privé asiel van Elisa (Do Good Rescue) hebben hun voor-altijd-thuis 😊🎈!

 Geweldig, dat geeft hele goede hoop voor de volgende katjes die we uit het asiel gaan halen πŸ™.

Oliver, het katertje, is verhuisd naar Deventer. Hij woont nu samen met een jong poesje. En met zijn nieuwe baasjes, natuurlijk 😊.
Sia en Shelly, de twee kleine dames, zijn samen geadopteerd πŸ’•. Zij wonen nu in Zutphen. Alle drie hebben ze een geweldig nieuw thuis, met mensen die zich goed hebben voorbereid en "onze" katjes heerlijk verwennen πŸ’–!

Asielkatten in RoemeniΓ« hebben zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden. De omstandigheden in de asielen zijn er bovendien veel stressvoller dan hier. Zeker in de winter hebben de katten het heel zwaar in het asiel, ze worden ziek door de kou en de nattigheid. Een deel van de katten overleeft de winter niet...

Gelukkig zijn er lieve mensen die zich hun lot aantrekken. De medewerkers van de asielen die de katten redden uit vaak afschuwelijke omstandigheden en ze zo goed mogelijk verzorgen. Opvanggezinnen en donateurs in Nederland (en andere landen). En natuurlijk de mensen die kittens adopteren πŸ’–πŸ’– Aan allemaal een groot dankjewel πŸ™!

We wensen Oliver, Sia en Shelly en hun nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met elkaar. En we verheugen ons vast op de komt van Sailor, Speck, Jem en Gidget πŸ˜ŠπŸ€πŸ’•πŸ€πŸ’•

Meer informatie? Kijk op onze pagina Katten in het asiel; kittens ter adoptie .

Geadopteerd:

kittens ter adoptie geadopteerd

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten