logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge hond adopteren

jonge asielhond ter adoptie

Kiki is een lieve, energieke en speelse puberpup van 10 maanden. Ze is op 3 december in Nederland aangekomen vanuit het ellendige Pallady-asiel (Roemenië), waar we haar zelf hebben ontmoet. Ze verblijft nu bij haar gastgezin in Ruinerwold waar ze al grote stappen heeft gemaakt en we haar goed hebben leren kennen 💖.

Kiki is een aanhankelijke knuffelkont en opvallend slim en leergierig. Ze heeft door haar enthousiasme wel wat moeite om voldoende rust te nemen; daarbij heeft ze nog wat hulp nodig. We denken dat ze het gelukkigst zou zijn als enige hond in huis. Andere honden ontmoeten tijdens het wandelen is geen probleem, maar een baasje helemaal voor zichzelf, dat lijkt voor Kiki toch het beste te passen.

Wie heeft alle tijd en het inzicht om deze energieke, vrolijk knuffelkont verder te begeleiden en haar een fijn en blijvend thuis te geven? Kiki komt graag veel vrolijkheid en liefde brengen 💕🙂

Meer lezen over deze lieve, enthousiaste hond en wat voor thuis we voor haar zoeken? Kijk dan op haar pagina, Jonge hond ter adoptie, Kiki 📄. Daar vind je ook filmpjes van haar 🎞 en informatie over haar achtergrond en de adoptie procedure.

P.S.: Kiki mocht afgelopen dinsdag komen genieten bij de snuffeltuin voor honden Sneupen bij Willem!
Dankjewel Thirza, ook voor de prachtige foto's 💖!

jonge hond adopteren