logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jonge hond adopteren

Deze vrolijke lieverd verblijft bij één van onze gastgezinnen, in Dordrecht. Ze is sinds begin augustus in Nederland en omarmt het leven hier met alle vier haar pootjes ❤️!

In mei heeft één van onze teamleden haar ontmoet in het asiel van Elisa. Daar viel ze op vanwege haar vrolijke en sociale aard. Gelukkig hebben we haar naar Nederland kunnen halen; weg uit Roemenië en weg van de stress van het asiel 🙏.

Misty is een vrolijke jonge hond die graag samen met haar baasje activiteiten onderneemt. Ze geniet van aandacht en geaaid worden en is heel gezellig, goed te sturen en leergierig.

Zeker wanneer ze de enige hond in haar nieuwe gezin is vinden we het belangrijk dat haar eigenaar veel tijd heeft voor Misty en haar ook op termijn zowel mentaal als fysiek voldoende uitdagingen biedt. Want hoewel ze ook heel graag knuffelt is Misty vooral een slimme en actieve meid die haar talenten graag wil gebruiken; ze is niet het type hond dat gelukkig kan zijn met alleen maar een paar keer per dag een blokje om.

Wie ziet in Misty het perfect passende kameraadje 😍 en wil haar voor altijd alle tijd, aandacht en liefde geven? Ze wil en kan heel graag iemands vriendin voor het leven zijn; samen op de bank en samen op avontuur 🚶‍♀️🐕!

Op Misty's pagina vind je aanvullende informatie, foto's en filmpjes van deze schat: Misty, Buitenlandse Hond Adopteren 🎞️📄

Bij vragen vertellen we graag meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📨

Een jonge hond met een asiel verleden. Nu in Nederland past ze zich geweldig goed aan; Misty is vrolijk, aanhankelijk en leergierig. Adopteren? Kijk op haar pagina voor meer informatie.