slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Jerry en Guppie zijn geadopteerd 🏡🥳!

jerry en guppie geadopteerd

asiel hondjes geadopteerd

Twee van onze hondjes mogen voor altijd blijven bij hun gastgezin 🏡💖! Jerry kwam bijna een jaar geleden in Nederland, in opvang bij Jacqueline en haar gezin. In Roemenië haalden we hem uit een gemeentelijk asiel / dodingsstation en hij was er toen slecht aan toe.

Na een medische ingreep, medicatie en verzorging in een privé asiel was hij gelukkig sterk genoeg om te reizen 🚐. Jerry was de eerste tijd angstig. Hij kreeg de tijd en ruimte en het duurde niet lang of Jerry vond zijn eigen mensen oké (en later geweldig 💖). Alles en iedereen daarbuiten was 😱😱... In 11 maanden tijd heeft hij zich heel positief ontwikkeld en met de steun van zijn gastmoeder - nu dus zijn baasje 🥳 - leerde Jerry om volop te genieten van het leven. En zijn mensen genieten van hem 💕!

Hij past voor 100% bij dit gezin, het huis en de omgeving... We zijn superblij om nu te weten dat Jerry voor altijd mag blijven!!

Ook Guppie haalden we uit een gemeentelijk asiel / dodingsstation en ook hij was er slecht aan toe. Net als Jerry lieten we hem verzorgen en aansterken in een privé asiel en in september kon hij naar Nederland reizen 🚐, in opvang bij Alida en haar gezin.
Met zijn gastmoeder had Gup al snel een vertrouwensband; voor de man in huis vroeg dat wat meer tijd en geduld. Inmiddels is dit hondje zo'n geliefd onderdeel van het gezin dat ze hem niet meer willen laten gaan💕. Geweldig dat ook Guppie voor altijd mag blijven bij zijn gastgezin💖!

Dankjewel Jacgueline en Alida en jullie gezinnen, voor alles wat jullie voor deze hondjes al deden en blijven doen 💖🙏! Zonder opvang hadden deze hondjes nu niet meer geleefd...

We wensen Jerry en Guppie en hun adoptanten nog heel lang veel geluk en plezier met elkaar 💖🍀💖🍀!!

twee asiel hondjes geadopteerd


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten