logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

jerry en guppie geadopteerd

asiel hondjes geadopteerd

Twee van onze hondjes mogen voor altijd blijven bij hun gastgezin 🏡💖! Jerry kwam bijna een jaar geleden in Nederland, in opvang bij Jacqueline en haar gezin. In Roemenië haalden we hem uit een gemeentelijk asiel / dodingsstation en hij was er toen slecht aan toe.

Na een medische ingreep, medicatie en verzorging in een privé asiel was hij gelukkig sterk genoeg om te reizen 🚐. Jerry was de eerste tijd angstig. Hij kreeg de tijd en ruimte en het duurde niet lang of Jerry vond zijn eigen mensen oké (en later geweldig 💖). Alles en iedereen daarbuiten was 😱😱... In 11 maanden tijd heeft hij zich heel positief ontwikkeld en met de steun van zijn gastmoeder - nu dus zijn baasje 🥳 - leerde Jerry om volop te genieten van het leven. En zijn mensen genieten van hem 💕!

Hij past voor 100% bij dit gezin, het huis en de omgeving... We zijn superblij om nu te weten dat Jerry voor altijd mag blijven!!

Ook Guppie haalden we uit een gemeentelijk asiel / dodingsstation en ook hij was er slecht aan toe. Net als Jerry lieten we hem verzorgen en aansterken in een privé asiel en in september kon hij naar Nederland reizen 🚐, in opvang bij Alida en haar gezin.
Met zijn gastmoeder had Gup al snel een vertrouwensband; voor de man in huis vroeg dat wat meer tijd en geduld. Inmiddels is dit hondje zo'n geliefd onderdeel van het gezin dat ze hem niet meer willen laten gaan💕. Geweldig dat ook Guppie voor altijd mag blijven bij zijn gastgezin💖!

Dankjewel Jacgueline en Alida en jullie gezinnen, voor alles wat jullie voor deze hondjes al deden en blijven doen 💖🙏! Zonder opvang hadden deze hondjes nu niet meer geleefd...

We wensen Jerry en Guppie en hun adoptanten nog heel lang veel geluk en plezier met elkaar 💖🍀💖🍀!!

twee asiel hondjes geadopteerd