Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Phoebe

asielhondje phoebe


Voor Phoebe hebben we een gastgezin gevonden als blijkt dat ze sociaal is naar katten. Ze krijgt daarom binnenkort een kattentest in het privé asiel waar ze verblijft.

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: circa 2 jaar
Formaat: kleine hond / kleine middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Net als Juno is ook Phoebe door onze contactpersoon Elisa gered van de straat, samen met haar pup (Willow). Buurtbewoners vertelden dat Phoebe oorspronkelijk drie puppy's had, maar twee pups hebben het leven op straat niet overleefd...

Phoebe is een vriendelijk en sociaal hondje dat geniet van aandacht. Ze is getest met katten en met vlag en wimpel geslaagd.
In Roemenië heeft ze zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor haar te vinden.

Profiel adoptant:
Voor Phoebe zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. Om die reden plaatsen we haar niet in een gezin met jonge kinderen.

* Phoebe verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Verder is zij waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft dit leuke nog jonge hondje een veilig thuis?
Wanneer u Phoebe wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes: