logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

adoptie hondje juno

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: circa 5 jaar
Formaat: kleine hond / kleine middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €275,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Juno is door onze contactpersoon Elisa gevonden, samen met haar pups. Juno is een vriendelijk en sociaal hondje dat geniet van aandacht en geknuffeld worden. Ze is getest met katten (zie filmpje) en met vlag en wimpel geslaagd.
In Roemenië heeft ze zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een opvangplek of een adoptant voor haar te vinden.

Profiel adoptant:
Voor Juno zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. Om die reden plaatsen we haar niet in een gezin met jonge kinderen.

* Dit hondje verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Verder is zij waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft dit leuke fluffy langhaar hondje een veilig thuis?
Wanneer u Juno wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes: