Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Willow

puppy asiel adopteren

Geslacht: teefje
Leeftijd: geboren april/mei 2022
Formaat: kleine hond / kleine middelmaat
Kan met kinderen: nee
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Willow is een dochter van Phoebe. Willow is door onze contactpersoon Elisa van de straat gered, samen met haar moeder.  Buurtbewoners vertelden dat Phoebe oorspronkelijk drie puppy's had, maar twee pups hebben het leven op straat niet overleefd...

Willow is nog een onzeker hondje, zoals ook te zien is in de filmpjes. Tegelijkertijd is ze heel vriendelijk en bijzonder. Elisa verwacht dat ze helemaal op zal bloeien, wanneer ze wordt geplaatst bij mensen met ervaring die haar de tijd en ruimte geven om in haar eigen tempo (zelf)vertrouwen op te bouwen. 

In Roemenië heeft ze zo goed als geen kans om geadopteerd te worden, daarom wil onze stichting graag een opvangplek of een adoptant in Nederland voor haar vinden.

Profiel adoptant:
Voor Willow zoeken we een thuis bij mensen met ruime ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar uitsluitend in een rustige woon- en wandelomgeving en bij mensen die al een stabiele, sociale hond hebben. Dan heeft Willow een honds vriendje of vriendinnetje aan wie ze zich kan optrekken.
We plaatsen Willow niet in een gezin met kinderen, vanwege de hectiek die kinderen nu eenmaal met zich meebrengen.

* Willow verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Verder is zij waarschijnlijk nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft deze prachtige kleine pup een veilig thuis?
Wanneer u Willow wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes: