logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

jonge hond ter adoptie

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: jonge hond, 1 jaar
Formaat: (kleine) middelmaat
Kan met kinderen: eventueel, vanaf circa 13 jaar
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja

➡️ De pagina over Daisey is verhuisd naar een ander webadres, kijk op de nieuwe pagina alstublieft voor de actuele versie: Lieve jonge hond uit het asiel ter adoptie, Daisey

Informatie:
Eén van onze teamleden is eind mei een week lang op bezoek geweest bij Elisa's privé asiel in Roemenië. Daar heeft ze onder andere Daisey ontmoet. Zij is een dochter van Sadie.

Sadie en Daisey werden door Elisa gered nadat ze was gealarmeerd: er liep een hondje met puppy's ergens in een veld en één van de pups was doodgeschoten :-(  Onderaan deze pagina staat een filmpje van de redding; het zijn schokkende beelden.

Daisey was nog een jonge pup toen ze samen met haar moeder en een nestgenootje een plek kreeg in Elisa's asiel. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en zowel Daisey als haar moeder wachten nog steeds op een baasje, of een gastgezin voor tijdelijke opvang. Ze hoeven niet samen te worden geplaatst!

Daisey is een super lieve, vrolijke en enthousiaste jonge hond. Een (kleine) middenslag met een prachtig getekend koppie. In Roemenië maken de honden geen kans, asielhonden worden daar zo goed als nooit geadopteerd. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij landsgrenzen.

Profiel adoptant of gastgezin:
Voor Daisey zoeken we een thuis in Nederland bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie. Ze is waarschijnlijk niet direct zindelijk en ze is geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Daisey een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u deze jonge hond wilt adopteren, dan vindt u belangrijke informatie op onze pagina's Adopteren.
U kunt daarna desgewenst het intakeformulier invullen of ons mailen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Daisey tijdelijk opvangen en begeleiden, om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's en filmpjes van Daisey en haar moeder Sadie: