logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

buitenlandse hond adopteren

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: volwassen hond; 3 jaar
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: ja, vanaf 10 jaar
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja

Informatie:
Eén van onze teamleden is eind mei een week lang op bezoek geweest bij Elisa's privé asiel in Roemenië. Daar heeft ze onder andere Sadie ontmoet. Super lief, zachtaardig en vrolijk! Een kleine middenslag, een volwassen hondje van zo'n 5 à 6 jaar oud.

Sadie heeft een triest verhaal, maar is toch een blije hond. Elisa trof Sadie aan op een veld bij het bos. Overstuur en bang... Niet vreemd, want iemand had de dag ervoor één van haar puppy's doodgeschoten...
Elisa wist Sadie en haar overgebleven twee pups te vangen en ze kregen een plek in haar privé asiel. Gelukkig is Sadie's wantrouwen naar mensen niet gebleven. Sterker nog, ze is een intens lief, vrolijk en aanhankelijk hondje!!

Sadie vindt ook kinderen leuk. Ze kan dus eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf een jaar of 10. Sadie is een kleine middenslag en wordt geschat op 5 à 6 jaar.

In Roemenië zelf zijn de honden kansloos, asielhonden worden daar zo goed als nooit geadopteerd. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij landsgrenzen...
Eén van onze gastgezinnen bood opvang voor haar aan. Sadie is bij gearriveerd op 5 augustus, in Eindhoven. Wanneer Sadie beschikbaar komt voor adoptie wordt de informatie op haar pagina uitgebreid aangevuld.

Foto's van Sadie in Nederland:

Foto's van Sadie in Roemenië:

Filmpjes, Sadie in Nederland:

Filmpjes, Sadie in Roemenië: