previous arrow
next arrow
Slider

Yuki

jonge hond adopterenGERESERVEERD ðŸ’–
Geslacht: teef, niet gesteriliseerd 
Leeftijd: geboren mei 2021
Formaat: kleine middelmaat / 40 cm / 15 kilo
Kan met kinderen: Ja
Kan met katten: Na gewenning
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: vrolijk, speels, aanhankelijk, heerlijke dondersteen
Adoptiebijdrage: â‚¬ 270,00
Yuki is vanwege de jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd en dit zal, als ze wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na sterilisatie.

Karakter:
Yuki is een vrolijke, aanhankelijke, speelse pup en een echte dondersteen.

Gedrag in huis:
Yuki is heel gezellig in huis. Ze houdt van aandacht, knuffelen, spelen en af en toe moet je haar wat afremmen, ze is lekker enthousiast. Ze houdt van alles en iedereen, bezoek wordt vrolijk begroet. Ze kan, nu samen met de andere honden, even alleen zijn en is een bench gewend, Ze is ook al zindelijk. In de opvang wonen geen katten, maar ze is nog een pup en zal zeker kunnen leren dat deze diertjes er ook gewoon mogen zijn.

Gedrag buiten:
In de opvang speelt Yuki graag met de andere honden, ze is nergens bang voor. Ze is nog niet veel buiten het terrein van de opvang geweest, dus daarin moet ze verder begeleid worden. We verwachten dat Yuki met haar vrolijke en nieuwsgierige karakter de wereld dapper en vol vertrouwen tegemoet zal treden, vooral als ze daarbij de steun heeft van een andere hond.

Profiel adoptant:
Voor deze lieve pup zoeken we ervaren hondenmensen met een leuk hondenmaatje waarmee ze kan spelen.

Achtergrond:
Yuki is geboren bij een particuliere hondenopvang in Roemenië. Yuki's moeder is hoogzwanger van straat gered en bijna direct bevallen van twee pups. Haar nestgenootje is overleden, maar bij de Roemeense rescuer was ook pup Tomy met wie ze ook nu in Nederland nog steeds samen is. Yuki en Tomy kunnen apart van elkaar worden geaopteerd, maar samen kan natuurlijk ook!

Yuki en Tomy verblijven nu bij een gastgezin in Vlagtwedde, provincie Groningen.

Medische bijzonderheden:
geen

Filmpje:

Adoptieprocedure:

Heeft u interesse in deze vrolijke jonge hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.

Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden. Al onze adoptiehonden verblijven al in Nederland!

.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.