Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/Adoptiehonden/tomy
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Tomy

tomy ter adoptieGEADOPTEERD ?
Geslacht: reu, niet gecastreerd 
Leeftijd: geboren 15 maart 2021
Formaat: middelmaat / 45 cm / 16 kilo
Kan met kinderen: Nee
Kan met katten: Onbekend
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: blij, speels, terughoudend, slim, zacht karakter
Adoptiebijdrage: € 270,00
Tomy is vanwege zijn jonge leeftijd nog niet gecastreerd en dit zal, als hij wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na castratie.

Karakter:
Tomy, een wat terughoudende pup, hij vindt onbekende dingen nog wat spannend. Thuis is hij vrolijk en speels zoals een pup dat hoort te zijn. Hij speelt in de opvang ontzettend graag met zijn hondse vriendinnetje Yuki.

Gedrag in huis:
In huis is Tomy vrij rustig als hij lekker heeft kunnen spelen. Tomy is lief en aanhankelijk naar zijn eigen mensen, bezoek is nog wel wat spannend en hij uit dat door te blaffen. Met wat geduld en steun kalmeert hij steeds sneller. Tomy is gewend om te slapen in de bench en is al netjes zindelijk. Zoals het hoort bij een jonge hond heeft ook Tomy zijn streken en kan hij soms een heerlijke donderstraal zijn.

Gedrag buiten:
De buitenwereld is voor Tomy nog wat spannend. Dingen die hij voor het eerst ziet zijn een reden om te blaffen, maar als hij gesteund wordt en kan waarnemen dat het eigenlijk helemaal niet zo spannend is, dan kalmeert hij en worden dingen steeds makkelijker. Hij is nog een echte jonge hond en het wandelen aan de lijn moet hij nog leren. Voor Tomy zou het heel erg fijn zijn als hij eerst een periode in huis en tuin kan wennen en zijn nieuwe baasjes goed kan leren kennen en leert om op ze te vertrouwen.

Profiel adoptant:
Voor Tomy zijn we op zoek naar een baasje met recente ervaring met honden en een stabiele nog speelse hond waar Tomy zich aan op kan trekken. Voor Tomy zoeken we een huisje met een tuin in een dorp/ landelijke omgeving.

Achtergrond:
Als kleine pup kwam Tomy bij een rescuer in de opvang terecht. Hij verblijft nu bij een gastgezin in Vlagtwedde, provincie Groningen.

Medische bijzonderheden:
geen

Filmpje:

Adoptieprocedure:

Heeft u interesse in deze jonge hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.

Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden. Al onze adoptiehonden verblijven al in Nederland!

{gallery}Adoptiehonden/tomy{/gallery}.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.