logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

adopteer senior hond negrutaGEADOPTEERD
Geslacht: Teef, gesteriliseerd
Leeftijd: geboren 10-05-2012
Formaat:   kleine middelmaat / schofthoogte 42 cm / 15 kilo
Kan met kinderen: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: blij, rustig, aanhankelijk, senior
Adoptiebijdrage: € 150,00

Karakter:
Negruta is een lieve senior hond, die stap voor stap aan het ontdekken is hoe leuk het leven kan zijn. Negruta verblijft bij een gastgezin in Hoogezand, provincie Groningen.

Gedrag in huis:
In huis is Negruta vrij rustig. Ze komt wel regelmatig even voor aandacht en bij thuiskomst word je door haar blij begroet. Ze begint wat speelse momenten te tonen, maar lijkt zich nog niet vrij genoeg te voelen. Negruta woont samen met 2 andere honden en dat gaat prima; ze zoekt niet echt interactie met ze.

Gedrag buiten:
Negruta gaat graag mee wandelen, ze loopt netjes mee aan de lijn. Ook autorijden gaat prima. Onbekende mensen vindt ze wat spannend.

Profiel adoptant:
Voor Negruta zijn we op zoek naar een baasje met recente ervaring met honden. Iemand die haar kan laten zien hoe leuk het leven kan zijn. Een vrolijke rustige hond zou voor haar een fijn voorbeeld zijn. We plaatsen Negruta niet in een drukke woonomgeving.

Achtergrond:
Negruta woonde in Roemenië samen met Mac op een appartement. De honden werden nooit uitgelaten. Toen hun baasje overleed zouden ze naar het gemeentelijk asiel worden gebracht. In Roemenië betekent dat in afschuwelijke omstandigheden verblijven, hoogst waarschijnlijk tot aan hun dood...
Gelukkig wist een lokale rescuer Mac en Negruta veilig te stellen. Na haar noodoproep vond onze stichting een gastgezin voor beide honden en kwamen Mac en Negruta op 18 september in Nederland aan.

Medische bijzonderheden:
geen

Filmpje, een kort fragment:

Adoptieprocedure:

Heeft u interesse in deze leuke senior hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.

Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden.

{gallery}Adoptiehonden/negruta{/gallery}.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.