logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

honden geadopteerd

 

We hadden een fantastische week 🥳! Een paar dagen geleden berichtten we al over de adopties van Oona, Jem en Speck. En vandaag komen daar de adopties bij van Cooper, Betty en Tess 💖🌟! We hebben zelfs een nummer zeven van deze week 😊, Phoebe!

Omdat de adoptie van Phoebe weliswaar rond is maar haar verhuizing nog eventjes duurt, bewaren we haar verhaal voor later 🙂.

Gisteren verhuisde Cooper. Een reutje van net één jaar, een vrolijke clown en super lief. Onze teamleden ontmoetten hem afgelopen jaar tijdens hun bezoeken aan Elisa's privé asiel in Roemenië. We vonden voor hem een gastgezin (dankjewel Patricia!) en al snel had Cooper een groot aantal fans. Inmiddels is Cooper verhuisd naar zijn grootste fans en is hij voor-altijd-thuis 💖!

Afgelopen woensdag verhuisde Betty. Een Pekingeesje, dertien jaar en een absoluut schatje. Haar Roemeense eigenaar bracht haar naar het gemeentelijk asiel omdat ze te oud was 😢. Voor ons onbegrijpelijk 🙈... Ook omdat in zo'n asiel Betty niet lang meer geleefd zou hebben en de tijd die ze nog had zou afschuwelijk zijn geweest.
Gelukkig werd Betty opgemerkt en bood één van onze gastgezinnen in Nederland een opvangplek voor haar aan (dankjewel Marieke!). En gelukkig zijn er lieve mensen die net als wij vinden dat Betty zeker geen wegwerp-voorwerp is maar juist een kadootje 💝.

Gisteren 14 april was de definitieve gotcha-day voor de adoptanten van Tess 🌟🥳. Net als afschuwelijk veel andere pups werd Tess, samen met haar zusjes, in Roemenië gedumpt als ongewenst. De pups werden gevonden door Elisa en groeiden op in haar privé asiel. Maar zwerf- en asielhonden in Roemenië hebben zo goed als geen kans om daar ooit een thuis te vinden 😞. 
Ook Tess en haar zussen hebben meermaals bezoek gehad van onze teamleden. De honden in het asiel persoonlijk ontmoeten helpt enorm bij het vinden van passende gastgezinnen en adoptanten in Nederland. Tess paste super bij gastgezin Nina (dankjewel Nina!) en vice-versa. Al in de eerste minuten na aankomst liep kanjer Tess rechtstreeks naar binnen, zo Nina's hart in 🐾😍! Tess hoeft dan ook niet te verhuizen naar haar adoptanten; achteraf bezien woont ze er al vanaf dag 1 🥳.

We wensen Cooper, Betty, Tess en hun adoptanten heel veel geluk en plezier met elkaar 💕🍀🌟

geadopteerd hondengeadopteerd honden

 

Ook een Roemeense asielhond op weg helpen in Nederland? We zoeken gastgezinnen (in heel Nederland)! Kijk voor meer informatie op onze pagina Gastgezin worden 🐾🙏.

Eerder deze week, de adopties van Oona, Jem en Speck:

geadopteerde hond en katten