slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Zes adopties in de afgelopen week ๐Ÿ’–๐ŸŒŸ!

honden geadopteerd

 

We hadden een fantastische week ๐Ÿฅณ! Een paar dagen geleden berichtten we al over de adopties van Oona, Jem en Speck. En vandaag komen daar de adopties bij van Cooper, Betty en Tess ๐Ÿ’–๐ŸŒŸ! We hebben zelfs een nummer zeven van deze week ๐Ÿ˜Š, Phoebe!

Omdat de adoptie van Phoebe weliswaar rond is maar haar verhuizing nog eventjes duurt, bewaren we haar verhaal voor later ๐Ÿ™‚.

Gisteren verhuisde Cooper. Een reutje van net รฉรฉn jaar, een vrolijke clown en super lief. Onze teamleden ontmoetten hem afgelopen jaar tijdens hun bezoeken aan Elisa's privรฉ asiel in Roemeniรซ. We vonden voor hem een gastgezin (dankjewel Patricia!) en al snel had Cooper een groot aantal fans. Inmiddels is Cooper verhuisd naar zijn grootste fans en is hij voor-altijd-thuis ๐Ÿ’–!

Afgelopen woensdag verhuisde Betty. Een Pekingeesje, dertien jaar en een absoluut schatje. Haar Roemeense eigenaar bracht haar naar het gemeentelijk asiel omdat ze te oud was ๐Ÿ˜ข. Voor ons onbegrijpelijk ๐Ÿ™ˆ... Ook omdat in zo'n asiel Betty niet lang meer geleefd zou hebben en de tijd die ze nog had zou afschuwelijk zijn geweest.
Gelukkig werd Betty opgemerkt en bood รฉรฉn van onze gastgezinnen in Nederland een opvangplek voor haar aan (dankjewel Marieke!). En gelukkig zijn er lieve mensen die net als wij vinden dat Betty zeker geen wegwerp-voorwerp is maar juist een kadootje ๐Ÿ’.

Gisteren 14 april was de definitieve gotcha-day voor de adoptanten van Tess ๐ŸŒŸ๐Ÿฅณ. Net als afschuwelijk veel andere pups werd Tess, samen met haar zusjes, in Roemeniรซ gedumpt als ongewenst. De pups werden gevonden door Elisa en groeiden op in haar privรฉ asiel. Maar zwerf- en asielhonden in Roemeniรซ hebben zo goed als geen kans om daar ooit een thuis te vinden ๐Ÿ˜ž. 
Ook Tess en haar zussen hebben meermaals bezoek gehad van onze teamleden. De honden in het asiel persoonlijk ontmoeten helpt enorm bij het vinden van passende gastgezinnen en adoptanten in Nederland. Tess paste super bij gastgezin Nina (dankjewel Nina!) en vice-versa. Al in de eerste minuten na aankomst liep kanjer Tess rechtstreeks naar binnen, zo Nina's hart in ๐Ÿพ๐Ÿ˜! Tess hoeft dan ook niet te verhuizen naar haar adoptanten; achteraf bezien woont ze er al vanaf dag 1 ๐Ÿฅณ.

We wensen Cooper, Betty, Tess en hun adoptanten heel veel geluk en plezier met elkaar ๐Ÿ’•๐Ÿ€๐ŸŒŸ

geadopteerd hondengeadopteerd honden

 

Ook een Roemeense asielhond op weg helpen in Nederland? We zoeken gastgezinnen (in heel Nederland)! Kijk voor meer informatie op onze pagina Gastgezin worden ๐Ÿพ๐Ÿ™.

Eerder deze week, de adopties van Oona, Jem en Speck:

geadopteerde hond en katten

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten