logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerd hond en katten

geadopteerd: één hond en twee katten

Oona, Jem en Speck zijn geadopteerd 🥳! Drie levens veranderd van gedumpt als ongewenst naar geliefd voor altijd 💖💖💖

Oona is als jonge pup samen met een nestgenootje en haar moeder gedumpt langs de weg, in een zak... Buurtgenoten hebben de hondjes bevrijd, maar voordat ze veilig gesteld konden worden is Oona's nestgenootje overreden door een auto 😞. Oona en haar moeder kregen een plekje in het privé asiel.

Ons gastgezin Mirjam bood een opvangplek voor haar aan (dankjewel 🙏!!) en zij heeft Oona maandenlang intensief begeleid. Oona maakte grote stappen in haar zelfvertrouwen en het vertrouwen in de wereld 💖.

En nu is het zo ver: Oona heeft haar eigen voor-altijd-thuis. Al vanaf de eerste kennismaking met haar nieuwe gezin was de klik wederzijds. De dochter schreef voor hun eerste bezoek aan Oona een super lieve brief aan haar 💖💖 (zie foto). En waar Oona normaal gesproken afwachtend en terughoudend is tegenover onbekenden, zocht ze met deze mensen meteen contact 💕.

Ook de katjes Jem en Speck werden in Roemenië gedumpt als ongewenst. Gelukkig werden ze gevonden door één van onze contactpersonen. Onze teamleden hebben de katjes ook persoonlijk ontmoet, tijdens hun bezoeken aan het privé asiel.
Bij ons katten-gastgezin (🙏) mochten Jem en Speck bijkomen van alle stress, wennen aan hun nieuwe luxe leven als huisdier en verder socialiseren. En kijk ze nu (zie foto's); helemaal tevreden en gelukkig met hun nieuwe baasjes/personeel en hun nieuwe thuis 💖💖! Voortaan zullen ze Nala en Dobby heten 🥰.

Een groot dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen 🙏🙏. Van de medewerkers en vrijwilligers in het Roemeense asiel tot onze gastgezinnen, donateurs, ons team van vrijwilligers dat alles organiseert en begeleidt, de adoptanten, ... Het redt levens 🙏💖!!!

asielhond en twee asielkatten geadopteerd