slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniรซ
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Geadopteerd: Oona, Jem en Speck ๐Ÿ’–๐Ÿฅณ

geadopteerd hond en katten

geadopteerd: รฉรฉn hond en twee katten

Oona, Jem en Speck zijn geadopteerd ๐Ÿฅณ! Drie levens veranderd van gedumpt als ongewenst naar geliefd voor altijd ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Oona is als jonge pup samen met een nestgenootje en haar moeder gedumpt langs de weg, in een zak... Buurtgenoten hebben de hondjes bevrijd, maar voordat ze veilig gesteld konden worden is Oona's nestgenootje overreden door een auto ๐Ÿ˜ž. Oona en haar moeder kregen een plekje in het privรฉ asiel.

Ons gastgezin Mirjam bood een opvangplek voor haar aan (dankjewel ๐Ÿ™!!) en zij heeft Oona maandenlang intensief begeleid. Oona maakte grote stappen in haar zelfvertrouwen en het vertrouwen in de wereld ๐Ÿ’–.

En nu is het zo ver: Oona heeft haar eigen voor-altijd-thuis. Al vanaf de eerste kennismaking met haar nieuwe gezin was de klik wederzijds. De dochter schreef voor hun eerste bezoek aan Oona een super lieve brief aan haar ๐Ÿ’–๐Ÿ’– (zie foto). En waar Oona normaal gesproken afwachtend en terughoudend is tegenover onbekenden, zocht ze met deze mensen meteen contact ๐Ÿ’•.

Ook de katjes Jem en Speck werden in Roemeniรซ gedumpt als ongewenst. Gelukkig werden ze gevonden door รฉรฉn van onze contactpersonen. Onze teamleden hebben de katjes ook persoonlijk ontmoet, tijdens hun bezoeken aan het privรฉ asiel.
Bij ons katten-gastgezin (๐Ÿ™) mochten Jem en Speck bijkomen van alle stress, wennen aan hun nieuwe luxe leven als huisdier en verder socialiseren. En kijk ze nu (zie foto's); helemaal tevreden en gelukkig met hun nieuwe baasjes/personeel en hun nieuwe thuis ๐Ÿ’–๐Ÿ’–! Voortaan zullen ze Nala en Dobby heten ๐Ÿฅฐ.

Een groot dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen ๐Ÿ™๐Ÿ™. Van de medewerkers en vrijwilligers in het Roemeense asiel tot onze gastgezinnen, donateurs, ons team van vrijwilligers dat alles organiseert en begeleidt, de adoptanten, ... Het redt levens ๐Ÿ™๐Ÿ’–!!!

asielhond en twee asielkatten geadopteerd


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten