logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond adopteren asiel

Adopteren? Lieve hond Teddy groeide op ineen asiel.

Onze Teddy is een kanjer 🐕💖! Qua formaat (ongeveer 60 cm en 25 kilo) maar vooral qua karakter 🥰.

Teddy is een knuffelkont, vrolijk, leergierig, enthousiast. Door zijn expressieve kop heeft hij geen ondertiteling nodig; hij laat prachtig zien hoe hij zich voelt! En behoor je tot Teddy's beste-vrienden-club, dan ligt hij graag tegen je aan en trakteert hij je op liefdesbeetjes 😍.

Een allemansvriend, dat is Teddy niet. Hij hecht zich sterk aan zijn eigen mensen. Als adoptant van Ted zul je dus de tijd moeten nemen om hem in zijn eigen tempo te laten wennen. Geef je hem die tijd, dan zal hij vol overtuiging je trouwe vriend zijn. Een blij ei, enthousiast om samen met jou dingen te ondernemen, een dankbare metgezel 🥰.

Teddy is nu 14 maanden. Hij is in Roemenië als jonge pup gedumpt als ongewenst. Gelukkig werd hij gevonden en kreeg hij een plek in het privé asiel van Elisa. Daar hebben onze teamleden hem ook zelf ontmoet, tijdens hun bezoeken aan het asiel. Ook toen viel hij al op door zijn vrolijke aard en zijn dankbare reactie op aandacht.

Eén van onze gastgezinnen heeft Teddy nu in opvang. Bij hen heeft hij zich steeds verder ontwikkeld tot de kanjer die hij is 💖!

Meer lezen over Teddy en wat voor thuis we voor hem zoeken? Kijk dan op zijn pagina: Teddy, jonge hond adopteren 🔗. Daar staan ook meerdere filmpjes van hem en informatie over de adoptie procedure, die begint met het invullen van een intakeformulier. Natuurlijk kun je ons bij interesse of vragen ook een berichtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Hond Teddy groeide op in een asiel. Hij is nu bij een gastgezin in Nederland en beschikbaar voor adoptie.