logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hondjes in nederland


Twee senior hondjes, Catalina en Figgy, zijn in Nederland aangekomen! Onder dit bericht staat een filmpje waarop je kunt zien hoe enthousiast CATALINA was dat ze mee mocht met de Happy Bus voor een enkele reis naar Nederland. Het is ook geweldig, de ommekeer in haar leven️!

Ruim een jaar geleden trof Ioana, één van onze contactpersonen in Roemenië, dit hondje aan. Midden op een doorgaande weg en broodmager... Ze kreeg een plekje in een privé asiel.

We leerden haar kennen toen één van onze teamleden een bezoek bracht aan Ioana en de door haar geredde honden. Het heeft even geduurd, maar nu is het dan zover: Catalina is thuis 🥳💕!

Mager is ze niet meer, integendeel :-) Niet zo gek natuurlijk dat een hondje dat extreme honger heeft gekend, de schade meer dan inhaalt als ze de kans krijgt. Dat komt wel goed nu ze een baasje heeft die haar op een gezonde manier zal voeren en beweging geeft. Catalina heeft het getroffen: een ervaren baasje in een rustige, mooie woon- en wandelomgeving én een hondenvriendje in huis!

FIGGY komt via een andere contactpersoon maar zijn achtergrond is vergelijkbaar. Hij werd gespot in een landelijk gebied, alleen en in heel slechte conditie. Gelukkig kreeg hij een liefdevolle opvangplek in Roemenië; zie de filmpjes op zijn pagina op onze site. Nu hij een opvangplek heeft in Nederland, hebben deze lieve Roemeense mensen weer een plekje voor een volgend hondje in nood.

Ook Figgy heeft het getroffen; hij verblijft bij een ervaren gastgezin waar hij een super fijne start zal krijgen van zijn nieuwe leven als huishondje in Nederland ❤️

Welkom in Nederland, Catalina en Figgy!

Catalina's pagina (zij is geadopteerd): Senior hondje Catalina
Figgy's pagina (hij is in opvang bij een gastgezin): Figgy, seniorhondje (in Nederland)


Twee senior hondjes zijn dit weekend in Nederland aangekomen. Eén hondje is al geadopteerd, de ander heeft opvang bij een gastgezin.