logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerde hondjes

 

Het is pas 11 februari, week 6 van het jaar 2023. En al 20 honden en 3 katten vonden dit jaar via onze stichting hun voor-altijd-thuis 🏡🥳! Niet dat we onszelf op de borst willen kloppen... maar enorm blij en een beetje trots 😊, dat zijn we wel. Trots op iedereen die heeft bijgedragen aan dit resultaat!

Eliza en Berry vonden afgelopen week hun baasjes-voor-altijd 💖. Berry werd als ieniemini-puppy gedumpt in Roemenië, samen met haar zusje Merry 😞. Hun vachtjes waren met een schaar bewerkt, waarom is een raadsel... Toen ze oud genoeg waren om de reis te maken verhuisden beide zusjes naar een opvangadres in Nederland (dankjewel Saskia!). Merry vond haar baasjes-voor-altijd begin januari, Berry in de afgelopen week 🙏🥳!

Ook Eliza werd gedumpt, in een veld dichtbij een doorgaande weg... Ze liep daar met puppy's, maar later bleek dat Eliza niet hun moeder is. Gelukkig werden ze gevonden en veilig gesteld. Voor Eliza vonden we een gastgezin, met een optie op adoptie. Deze week hoorden we dat Eliza voor altijd bij hen mag blijven 🙏🥳! Ze gaat Tulipán heten, roepnaam Tuli 🌷🥰

Geniet van het leven, Berry en Tuli 🌟. We wensen jullie en jullie baasjes heel veel geweldige jaren samen 🍀💕🍀💕!