logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

geadopteerde honden

 

In de afgelopen drie weken hebben weer heel wat hondjes hun baasjes-voor-altijd gevonden 🥳💖.

Onze lieve pup Violet met haar lange steltpoten, nog volop in de groei, kreeg een heerlijk thuis bij een vriend van haar gastmoeder. Ook de pups Indi, Hana en Sammy kregen hun eigen baasjes en namen dus afscheid van hun gastgezinnen.

Voor onze gastgezinnen een moment van een lach en traan; je opvanghondje overdragen aan iemand anders is vaak moeilijk 😕. 

Aan de andere kant is het natuurlijk juist een succes; de bedoeling van het tijdelijk opvangen is immers om de hond een zo goed mogelijke start te geven in Nederland en een fijn baasje-voor-altijd te vinden. En in de meeste gevallen geeft het vertrek van het ene hondje weer ruimte voor een volgend opvanghondje dat onze hulp hard kan gebruiken 💖. Dankjewel lieve gastgezinnen 😘💖🌹!

Yoda, Daria (nu Pip), Anna (nu Cilla), Cassie (nu Lizzy) en Stu(wi) zijn defintief geadopteerd. Ze kwamen vanuit Roemenië al naar hun nieuwe baasjes met de insteek dat ze voor altijd mochten blijven. We hanteren dan een "proeftijd" van vier weken, maar deze baasjes hadden niet die volle vier weken nodig om tot hun definitieve besluit te komen 🥳💖

Tenslotte vond ook Lotje een nieuw thuis 💖. Lot is al een paar jaar in Nederland, via ons geadopteerd. Haar adoptant kon door veranderde werkomstandigheden Lot niet meer bieden wat ze nodig heeft. Gelukkig is ze door onze bemiddeling weer helemaal happy, in haar nieuwe home 💖.