logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

baasje gezocht mac

 

❗❗ update 16 oktober: voor Mac hebben we een adoptant gevonden 💖💖

Om te beginnen, Mac is vandaag jarig 🥳🥳🥳 10 jaar jong ❤️

Jullie hebben Mac al eerder voorbij zien komen, met spoed op zoek naar een andere plek. Die hadden we gevonden, en ook al was het tijdelijk, het was een geweldige uitkomst voor dat moment.

Mac kwam met best wat gedragsproblemen uit zijn adoptie. Op 17 juli hebben we hem naar een lieve opvang kunnen brengen, hier heeft hij eindelijk voldoende medicatie gekregen om jeukvrij door het leven te kunnen. Ook is immunotherapie opgestart. Mac is allergisch voor meerdere dingen in zijn omgeving. De immunotherapie is levenslang noodzakelijk en deze kosten zullen door ons betaald worden.

Zijn noodopvang was tijdelijk en afgelopen zondag is hij verplaatst naar één van onze eigen gastgezinnen. Mac is vrij van jeuk, gebruikt geen medicatie meer en het is gewoon een ontzettend leuke lieve hond. Wat continu jeuk met je kan doen 😞

Mac is baasgericht, vrolijk, aanhankelijk, gaat graag mee met een wandeling, is goed te trainen met lekkere snackjes, gedraagt zich netjes ten opzichte van de 4 andere honden binnen het gezin. Als hij zijn wandelingen heeft gehad, dan is hij in huis heerlijk ontspannen en tevreden. Hij gaat graag mee in de auto en op bezoek gaan vindt hij gezellig, Mac kan een paar uurtjes alleen zijn

Heeft Mac dan helemaal geen minpuntjes? Na 8 jaar in een flat in Boekarest waarbij hij niet werd uitgelaten, niks heeft meegemaakt, zou dat te mooi om waar te zijn. Mac heeft buiten moeite met honden die op hem af komen, maar hij is dan prima af te leiden. Passeert een andere hond rustig of ongeïnteresseerd, dan is het prima wat Mac betreft. Bezoek in huis vindt Mac niet zo leuk. Maar op bezoek gaan dus wel.

Kortom, Mac is gewoon een tophond 🥰 Zijn ogen stralen weer en hij heeft weer zin in het leven.

Een volledige beschrijving, filmpjes en profiel adoptant via de link 👇👇👇👇👇
Mac, lieve senior hond ter adoptie