logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior asielhonden

 

Help 🙏 , we zoeken gastgezinnen / adoptanten voor honden in Elisa's opvang.
Eerder schreven we al over het privé asiel van Elisa, waar de situatie op dit moment nijpend is. De oorlog in buurland Oekraïne, het Britse importverbod voor Roemeense adoptiehonden, ... 😞 , zie https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid... .

Naar aanleiding van dat bericht is in totaal €1065,- gedoneerd; we maken het over aan Elisa. Dank jullie wel lieve donateurs 💖💖, elke euro helpt om de honden in haar asiel te verzorgen en ze een kans te geven op een goed leven.

Begin juni gaan twee van onze teamleden een paar dagen naar Elisa toe 👍. Om te helpen waar ze kunnen en om Elisa en de honden nog beter te leren kennen.
In de tussentijd zoeken we door naar gastgezinnen, voor tijdelijke opvang of met een optie op adoptie.

De senior hondjes op de onderstaande foto's zijn door Elisa opgevangen nadat hun eigenaar is overleden. Deze honden hebben hun leven lang opgesloten gezeten in kleine hokken en ze werden slecht verzorgd 😞. Inmiddels hebben ze bij Elisa de broodnodige vacht- en medische verzorging gekregen.

Het zou geweldig zijn als (een deel van) deze groep honden nog kan meemaken hoe het is om geliefd te worden en een fijn leven te hebben als huishond 💖. In Roemenië maken ze geen kans op zo'n leven. Daarom zoeken we gastgezinnen en adoptanten in Nederland.

Meer weten over deze honden en het worden van gastgezin? Kijk op https://www.straydogsrescue.nl/honden/adoptiehonden-roemenie

Liever een andere, jonge hond opvangen? Stuur ons een berichtje, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌