logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asielhond adopteren

 

Kandy en Amada ❤️; gastgezinnen of adoptanten gezocht 🙋‍♀️🙋‍♂️
Op dit moment verblijven deze hondjes in een privé asiel, bij onze contactpersoon in Boekarest. Voorheen leefden ze allebei in de "opvangtuin" van mw Geta, in hele slechte omstandigheden 😞.

Ze hebben het nu beter en Kandy die ziek was is gelukkig weer gezond 🌟. We sponsoren hun verblijf in de privé opvang zodat ze niet terug hoeven naar mw Geta, ook al zijn de omstandigheden daar met behulp van jullie donaties flink verbeterd.

Maar het leven in een (privé) asiel is natuurlijk nog niet wat we voor deze hondjes wensen. Beide hondjes hebben dankzij onze contactpersoon meer (zelf)vertrouwen opgebouwd en nu hopen we snel fijne plekken te vinden voor hen in Nederland 🌷. In Roemenië maken ze geen kans om daar ooit geadopteerd te worden..

Kandy wordt geschat op circa 2 jaar. Amada is iets ouder, naar schatting zo'n 5 à 6 jaar. Het is niet de bedoeling om ze samen te plaatsen, we zoeken dus twee plekken. De plek kan tijdelijk zijn (opvang door een gastgezin) of blijvend.

Meer informatie en filmpjes vind je op de pagina's Kandy, kleine adoptie hond en Amada, asielhond adopteren

Op zoek naar een adoptie- of opvanghond maar anders dan Kandy of Amada? Kijk ook dan verder op onze site alsjeblieft; we zoeken voor heel veel honden een thuis 🏡💞!

Deze hondjes wachten in een asiel op een eigen baasje.