logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asielhond adopteren

 

Bean, hij wil er uit 😖🙏(zie onderstaande foto)❗Twaalf maanden jong, een klein hondje (circa 25 - 30 cm), heel sociaal, lief, mensgericht.

Wilma, 11 maanden 🥰. Een kleine hond (circa 35-40 cm), heel veel vacht en liefde op korte pootjes... Energiek, enthousiast en super lief!

klein asiel hondjeIn het asiel is er voor deze hondjes maar zelden een gelegenheid om al die mooie eigenschappen toe te passen, te laten zien en te ontwikkelen... Met momenteel zo'n 250 honden in Elisa's opvang en een schreeuwend tekort aan vrijwilligers die komen knuffelen en spelen is daar simpelweg geen tijd voor.

In Roemenië zelf zijn de honden kansloos, asielhonden worden daar zo goed als nooit geadopteerd. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij een landsgrens 💞..

En dus vragen we je om contact op te nemen alsjeblieft, wanneer je overweegt om een hond aan te schaffen of te adopteren. Bean, Wilma, of een hond van een ander type of leeftijd. We kennen heel veel honden van Elisa's asiel goed en één van onze teamleden is er op dit moment zelf op bezoek.

Een kanttekening, want een hond adopteren is niet per definitie of bij voorbaat alleen maar rozengeur en maneschijn. Het vraagt méér dan alleen maar liefde geven. Daarom zijn onze procedures voor nieuwe gastgezinnen en adoptanten uitgebreid zodat we voor u en voor de hond de beste match vinden. Omdat we zowel de hond als de nieuwe eigenaar samen veel geluk en plezier gunnen 🍀💞

Meer weten? Kijk op een volgende pagina:
Gastgezin worden (een buitenlandse hond tijdelijk opvangen en begeleiden, tot aan zijn of haar adoptie)📄
Adopteren 📄
Asielhond adopteren: Bean 📄 🎞️ 
Asielhond adopteren: Wilma 📄 🎞️ 


Vragen? We vertellen graag meer! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📫

Een asielhond adopteren: wie haalt Bean of Wilma uit het asiel? Baasjes en fosters gezocht.