Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Bean

klein asiel hondjeGeslacht: reutje, gecastreerd
Leeftijd: jonge hond; geboren 20 mei 2022
Formaat: klein hondje, schouderhoogte circa 25 - 30 cm
Kan met kinderen: vanaf 12 jaar
Kan met katten: kan op aanvraag worden getest
Kan met andere honden: ja

Informatie:
Eén van onze teamleden is op dit moment (eind mei) op bezoek bij Elisa's privé asiel in Roemenië. Daar heeft ze onder andere kleine Bean ontmoet. Een super vriendelijk hondje, heel sociaal en mensgericht; hij geniet van aandacht en geknuffeld worden. Op de foto's en filmpjes kun je zien dat hij het warm heeft; het is 33 graden die dag...

In Roemenië hebben honden in een asiel zo goed als geen kans om daar ooit geadopteerd te worden. Hopelijk kan Bean binnenkort verhuizen naar een fijn gastgezin of adoptant in Nederland! Bean is reisklaar (gevaccineerd, gecastreerd, gechipt, gezondheidscheck gehad en in het bezit van een paspoort).

klein asiel hondjeProfiel adoptant of gastgezin:
Voor Bean zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring en inzicht, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie. Hij is waarschijnlijk niet direct zindelijk en Bean is geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat hij alles op straat in Nederland heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Bean een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u dit kleine hondje wilt adopteren, dan vindt u belangrijke informatie op onze pagina's Adopteren.
U kunt daarna desgewenst het intakeformulier invullen of ons mailen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Bean tijdelijk opvangen om hem een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's en filmpje van Bean in Roemenië (25 mei 2023):

Bean verblijft in een asiel en wacht op een foster / tijdelijke opvang, of een eigen baasje, in Nederland. Hij is nog jong, één jaar, en Bean is een klein hondje. Wie haalt hem uit het asiel?