logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond adopteren asiel roemenië

Naast Mambo waarover we zondag al een bericht hebben geplaatst, arriveerden afgelopen weekend NOG VIER hondjes. Ze zijn nu veilig en warm bij onze gastgezinnen! Senior hondje Freddy, een jong-volwassen hondje Mini en de pups Percival en Hailey.

Pup PERCIVAL had het - net als de andere pups - erg koud in Elisa's asiel. Gelukkig zag gastgezin Patricia de mogelijkheid om, naast de twee andere opvanghonden in haar gezin, een extra opvangplek te bieden. Drie opvanghonden vinden we voor niemand ideaal, maar omdat de nood zo hoog is op het moment zijn we blij en dankbaar dat ze het wil doen!

Perci doet het de eerste dagen heel goed! Natuurlijk is alles nieuw en soms spannend, maar deze pupperd is behoorlijk dapper.
Je kunt Perci's ontwikkeling en avonturen volgen op zijn pagina: Puppy Percival in Nederland

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

FREDDY belandde op zijn oude dag in het gemeentelijk asiel Arad, Roemenië. De omstandigheden daar zijn vreselijk. Er zitten te veel honden bij elkaar in onverwarmde kennels en vooral de oudere hondjes en de kleintjes delven dan het onderspit. Vaak hebben ze hier geen lang leven meer; ze gaan dood door gevechten tussen de honden, door de kou, de stress en ziektes...

Er werd een noodoproep voor dit hondje geplaatst door één van onze contactpersonen. Ons ervaren gastgezin Siv bood opvang voor hem aan; geweldig dat zo'n senior hondje nu alsnog een heerlijke tijd mag krijgen! Freddy is in Nederland meteen begonnen met genieten 💖!
Siv heeft ook de opvanghonden Will en Brad in huis, maar ook zij zag de mogelijkheid voor een derde opvanger; dankjewel Siv!

Ook Freddy's ontwikkeling en avonturen zijn te volgen op zijn pagina: Senior hondje Freddy, ex-asiel hondje

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Kleine MINI raakte ons teamlid Rolien diep in haar hart, toen ze in januari op bezoek was bij Elisa's asiel. Zo'n kleine frummel van een hondje, bibberend van de stress en de kou en veel te mager 😢 Rolien ging meteen appen, bellen, mailen met mogelijke opvanggezinnen - en gelukkig: Mini komt nu bij van alle ellende in een heerlijk warm opvangthuis; dankjewel Shiran!

Mini's pagina: Klein ex-asiel hondje Mini

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Tenslotte is ook lieve, zachtaardige pup Hailey gearriveerd. Onze teamleden ontmoetten haar bij Elisa al in november, toen had ze een longontsteking. Tot ieders opluchting is ze goed hersteld en inmiddels zit ook zij heerlijk warm; dankjewel Saskia!
Een gezin dat al eerder één van onze honden adopteerde, heeft een oogje 🤩 op Hailey. In afwachting van hoe Hailey zich ontwikkelt, is ze voor hen gereserveerd

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Misschien kun en wil je ook gastgezin worden voor één van de hondjes uit Elisa's asiel? Kijk dan op deze pagina alsjeblieft: Gastgezin worden. Het is ook mogelijk om een hondje op te vangen met een optie op adoptie 🐕

Bij vragen of interesse zien we je bericht graag tegemoet:
📬 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze hondjes uit het asiel hebben nu een fijn tijdelijk onderkomen bij inze gastgezinnen in Nederland.