logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond adopteren asiel roemenië

Zo bijzonder dat dit prachtige hondje (3jr) zo vrolijk, sociaal en aanhankelijk blijft terwijl ze haar dagen slijt in een koude buitenkennel, wachtend op... jou ? Wie wil er nu niet met zo’n blij ei op avontuur? We zoeken een adoptant, of opvang met een groot hart !

Onze teamleden hebben Goldie nu al een paar keer ontmoet als ze (op eigen kosten) Elisa’s asiel in Roemenië bezoeken. Goldie geniet enorm als ze aandacht krijgt en laat zich gemakkelijk (bege)leiden. Ze heeft misschien wat jachtinstinct maar laat zich gemakkelijk weer meepraten. Wie heeft een fijne plek voor deze lieve jong-volwassen hond?

In het particuliere asiel van Elisa verblijven momenteel circa 270 hondjes in kennels, dag in dag uit. Er is een speelveld, maar er is veel te weinig tijd en hulp om alle honden dagelijks daar naartoe te brengen. Dus de kennel is hun leven... In Roemenië zelf zijn de hondjes kansloos, asielhonden worden daar zo goed als nooit geadopteerd, zelfs geen prachtige en lieve puppy's. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij een landsgrens!

Meer informatie, foto's en filmpjes vind je op haar pagina: Een hond uit het asiel adopteren: Goldie.
Naast een adoptant zou ook een passend gastgezin heel welkom zijn voor Goldie 🐕(voor tijdelijk opvang of desgewenst met een optie op adoptie).

Dit aanhankelijke hondje verblijft in het asiel en wacht op een passende adoptant of een fijn tijdelijk onderkomen bij een gastgezin / opvang in Nederland.