logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

asiel hond adopteren

 

Wie wordt Millie's steun en toeverlaat?
Zo zachtaardig en lief voor haar gastmoeder ❤️; naar mannen toe angstig... Millie is een teefje van 6 jaar. Ze verblijft al in Nederland.

In 2017 hebben we Millie uit het afschuwelijke asiel van Resita gehaald. Ze was nog een pup maar ook toen al heel angstig voor mannen. In Roemenië vonden we een blijvende opvangplek voor haar, bij een lieve vrouw waar ze niet in een kennel hoefde te verblijven. Ze zou bij die opvang in Roemenië blijven wonen met financiële steun van ons.

Afgelopen winter kwamen we er achter dat Millie helaas toch in een kennel is beland, na het overlijden van de persoon die haar jarenlang heeft opgevangen 😞. In de opvang in Roemenië voelde ze zich goed. Maar in de kennel zagen we een heel ongelukkige hond. We wilden haar absoluut niet in de kennel laten wegkwijnen, maar we wisten ook niet goed hoe ze het in Nederland zou doen. We hebben het risico genomen om haar naar Nederland te halen; ze verblijft bij een heel ervaren gastgezin

Bij haar gastmoeder doet ze het tot nu toe voor onze begrippen boven verwachting goed! Mannen blijft ze ontzettend spannend vinden en dit zou ongelooflijk veel tijd vragen van een mannelijke adoptant. Ze is een echte vrouwenhond, in het begin ook naar vrouwen wel eventjes onzeker, maar met goeie begeleiding dan al snel een erg lief en aanhankelijk meisje ❤️❤️.

Millie is een echte schat. Ze heeft een vrouwelijk baasje nodig die haar steun en toeverlaat wil zijn. Ze vraagt niet veel, ze is zo dankbaar voor "gewoon" een rustige plek die veilig voelt voor haar, in het gezelschap van haar mens-voor-altijd 🥰💕.

Ze kan bij katten en bij andere honden wonen, maar kan ook prima als enige hond in huis worden geplaatst. Op Millie's eigen pagina vind je aanvullende informatie en ook filmpjes, die een goed beeld geven: Volwassen hond adopteren, Millie

Wie smelt voor haar aandoenlijke kwetsbaarheid en geeft Millie een plek in haar huis en haar hart ❤️🏡?

Via Millie's pagina vind je ook informatie over onze adoptie procedure en een online intakeformulier. Natuurlijk kun je ons bij vragen ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 📬

Millie heeft lange tijd in een asiel en daarna een privé opvang gezeten. Deze lieve hond is erg aanhankelijk en aanhalig, maar angstig voor mannen. We zoeken daarom voor haar een vrouwelijk baasje.