logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Deze week zijn een aantal van onze teamleden weer op bezoek bij Elisa's asiel in Solca, Roemenië. We vinden het belangrijk om daar regelmatig te komen. We leren de honden die we bemiddelen beter kennen en maken foto's en filmpjes.
En we geven zoveel mogelijk honden aandacht 🥰. Want dat is iets waar ze bijna allemaal naar snakken, maar wat ze zo weinig kunnen krijgen 😢.

Op het filmpje kun je een beetje zien hoeveel stress de honden ervaren. Er zijn geen verwarmde verblijven dus in de winter is het er ijzig koud (en in de zomer vaak smoorheet).

Elisa doet geweldig werk en heeft met de middelen die ze heeft de dingen uitstekend voor elkaar 🙏. Maar de middelen zijn beperkt; niet te vergelijken met een asiel in Nederland...

Het filmpje laat maar een klein deel van de kennels zien, er zijn er heel veel meer... Levenslang in het asiel is geen leven. En dus herhalen we de tekst:

Niet iedereen wil een adoptiehond.
En niet iedereen is geschikt,
qua ervaring
of situatie.

Maar als je kunt,
alsjeblieft,
adopteer een hond
red een leven 🙏

Steriliseren
Opvangen
Adopteren
Voorlichten

Kijk op Onze honden in Roemenië 🔗 voor beschikbare honden die in het asiel wachten op een passend gastgezin of een passende adoptant 🙏🚐🏡💞

Een asiel in Roemenië is niet te vergelijken met een asiel in Nederland.