slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Voor Lily 😍 zoeken we een voor-altijd-thuis!

adopteer een pup

 

Prachtige, "stoere" kleine Lily 😍 is beschikbaar voor adoptie! Ze is 5 maanden oud en een kleine hond / kleine middelmaat.

Lily is een energieke pup. Ze is lief en aanhankelijk maar geen type schoothond. Ze houdt van lekker racen en is niet bang voor natte modderpootjes 😊! Ze is gek op de kinderen van haar gastgezin. Als er vriendjes en vriendinnetjes komen spelen vindt ze dat ook geweldig, als ze even de tijd krijgt om in haar tempo kennis te komen maken.

In RoemeniΓ« werd Lily samen met haar nestgenootjes gedumpt als ongewenst. De pups werden gevonden en kregen een plek in het privΓ© asiel van Elisa. EΓ©n van onze gastgezinnen bood opvang voor haar aan en Lily arriveerde op 13 januari op haar tijdelijke adres, in Drachten.

Bij haar gastgezin heeft Lily al een mooie ontwikkeling laten zien. Ze vindt onbekende mensen en onbekende situaties nog wel spannend, maar het gaat steeds beter. Lily's zelfvertrouwen en haar vertrouwen in de wereld groeit met de dag πŸ’–!

Lily heeft een hoop te bieden. Vrolijkheid, aanhankelijkheid, vertedering... Ze kan je leren om je huis goed op te ruimen (want natuurlijk gaat ze er met je spullen vandoor als ze voor het grijpen liggen πŸ˜†). Ze heeft heel veel liefde te geven en kan waar nodig troost bieden, ook aan kinderen.
Ze vraagt (nog) veel van je tijd; ze is nog maar een puppy. Ze vraagt liefde, begrip, een liefdevolle begeleiding, geduld... en een flinke scheut humor 😊.

Meer lezen over Lily, het complete profiel van haar toekomstige baasjes zien en haar filmpjes 🎞 bekijken?
Bezoek dan haar pagina: Lily, een pup uit een asiel adopteren πŸ’•

 

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten