logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

5050 shop

 

Afgelopen maand kregen we een geweldige donatie van €150 van 50-50 Shop Steunt Dieren met Bestellingen. Dankjewel dat we één van jullie goede doelen waren ❤️🧡💙💜💛💚!

Kijk voor geweldige snuffelmatten en andere mooie dingen eens op hun pagina! Bij elke aankoop steun je een goed doel. En - echt waar - 100% van de opbrengst van de bestellingen gaat naar een goed doel.

Op 1 mei 2016 begonnen Suze en Fred met de shop met als doel de steun aan het asiel in Orasje, Bosnië te kunnen voortzetten.
Ze schrijven:

"Stichting Dierenopvang Bosnië, waar wij actief bij betrokken waren, werd ontmanteld. Het idee dat Orasje dan geen steun meer zou ontvangen deed ons besluiten dit initiatief te starten.

Al snel steunden we ook andere doelen. 50% voor de goede doelen en 50% voor ons materiaalpotje. Maar omdat we bijna alles gratis krijgen is dat inmiddels 100% naar de goede doelen. Zelf verrichten we alle activiteiten vrijwillig, met liefde!

We houden van tweedehands, van afval een tweede kans geven. Wat voor de een niet meer werkt kan voor de ander goud waard zijn. En dus werken wij voornamelijk met tweedehands materialen. Spijkerbroeken, Fleece, hout, staal, garen, schroeven, noem maar op en we gebruiken het. Wat we niet kunnen gebruiken kunnen we altijd weer doorgeven naar andere initiatieven, er gaat maar weinig verloren wat er bij ons binnenkomt."

Nieuwsgierig naar wat 5050 Shop allemaal maakt en verkoopt? Kijk op https://www.5050shopsdb.nl of volg 5050 Shop of Facebook 💖