logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

voer voor asieldieren

Dankzij de Duitse organisatie Glücksritter für Tiere e.V. hebben we de mogelijkheid om elke gedoneerde euro voor honden 🐕 en katten 🐈 voer te verdubbelen!

Ja echt, je leest het goed, doneer je €10 💰dan krijgt Elisa's asiel minimaal €20 💰💰voer. Minimaal, want dit kan oplopen tot driedubbel, afhankelijk van het aantal donaties.

Elisa heeft het afgelopen jaar al haar financiële reserves opgemaakt aan de door de DSV (Roemeense NVWA/LID) opgelegde verbeteringen van het asiel. Het asiel is nu een geregistreerd asiel, een hele prestatie en daarmee zijn nu alle dieren veilig ❤️

In eerdere edities van deze acties zijn er asielen die 15 pallets voer hebben ontvangen 🥳❤️ Voor Elisa zou dat betekenen dat ze zich een maand of 3 geen zorgen hoeft te maken om voer voor de dieren. Dan blijft er wat geld over voor de dierenartsrekening, sterilisaties en kan ze misschien weer een beetje een reserve opbouwen.

🙏Willen jullie ons helpen🙏
Elk bedrag is welkom en wordt dus verdubbeld ❤️❤️❤️❤️

Dit is een betaalverzoek voor Verdubbelaar Voer Elisa.
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=mHdR...

Wilt u uw donatie liever gewoon overmaken? Dat kan via NL66RABO0108573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland, Beschrijving “Verdubbelaar Voer Elisa”

Alvast ontzettend bedankt ❤️❤️❤️

De kosten voor voer voor alle honden en katten in het asiel zijn hoog. Wilt u helpen door te doneren?