logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

tanna voor en na

En opnieuw een fosterfailure, dit keer voor onze Tanna !

En dat is echt ontzettend geweldig, want we hebben ons best wel wat zorgen gemaakt over haar. In januari kwam ze hier vanuit een particulier asiel in Roemenië, waar ze gedoemd was om de rest van haar leven te blijven zitten.... 

Ioana vroeg ons om haar een kans te geven, maar toen ze hier in opvang kwam, bleek ze behoorlijk angstig voor de buitenwereld. Dus dat was een heel traject en het is dan moeilijk om een goed thuis te vinden voor zo’n hondje. Daar kwam bij dat ze niet goed klikte met de andere honden in het gastgezin, dus een andere plek werd dringend noodzakelijk. Maar gelukkig, als een geschenk uit de hemel kwam daar het opvangaanbod van Claudia en familie met een boerderij, andere honden, een giga omheind stuk land en alles wat een timide hondenhartje gelukkig kan maken.

En vervolgens werd het verhaal nog mooier, want eenmaal daar over de drempel veroverde ze direct het hart van deze mensen. Haar angst voor mannen verdween en ze veranderde in een baldadige puber; samen met een andere hond worden ze nu Thelma en Louise genoemd.

Gisteren kregen we het geweldige nieuws dat Tanna mag blijven, Tanna is thuis!! We zijn er allemaal ondersteboven van, echt zo hartverwarmend, dank je wel ❤️!