logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

tom_nieuws

voor een goede opvangplek voor onze Lassie en Tanna want we zitten met onze handen het haar.
Tanna en Lassie verblijven al enige tijd bij een gastgezin in Nederland, maar voor beide gastgezinnen is het helaas onmogelijk om deze honden verder te begeleiden in hun situatie, dus we zoeken met ontzettende spoed een andere plek!
 
Lassie is een reu van 4 jaar, Tanna een teefje van 1 jaar. Het zijn baasgerichte honden die graag knuffelen en van aandacht houden; ze hechten zich erg aan de persoon die hen veiligheid biedt. Maar ze hebben allebei ook een onzeker en afwachtend karakter. De buitenwereld is spannend en ze zijn gevoelig voor teveel prikkels. Ze gedijen het beste in een rustige omgeving met veel structuur.
Beide zijn ze ook wat wantrouwend naar mannen, maar met een niet-confronterende, geduldige aanpak valt dat zeker te overwinnen.
Met andere honden gedragen ze zich zeer goed en vooral Tanna speelt heel graag met ze. Tanna kan helaas niet met katten, voor Lassie is dat geen enkel probleem.
Gelet op hun karakter zoeken we een opvangplek bij mensen met ruime ervaring, zonder kinderen in een rustige omgeving. Een andere stabiele hond zou fijn zijn, maar is niet perse noodzakelijk.
Wie zou Lassie of Tanna kunnen opvangen tot aan adoptie?
Kijk voor meer info op onze website www.straydogsrescue.nl en bij
belangstelling vragen we u een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.