logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

hond adopteren

4 weken geleden deden we een oproep, we zochten sponsors voor drie hondjes die heel hard opvang nodig hadden. Een Bichon - of is toch meer een Poedel - die door ons teamlid Jeanette en onze contactpersoon Ioana halfdood gevonden werd op een dumpplek in de buurt van Boekarest.

Daarnaast voor twee zwarte hondjes, die op een terrein langs een drukke weg rondzwierven. Eerder hadden ze puppy's maar toen Jeanette en Ioana er waren, waren de pups verdwenen of dood. Voor alle drie de hondjes vonden heel snel een sponsor 🙏, echt geweldig ❤️❤️

Het witte hondje heeft de naam Twix gekregen, de zwarte hondjes heten nu Zwabber en Coby 🙂

De hondjes zitten nu dankzij hun sponsors sinds een paar weken in een veilige opvang. Ze moeten aansterken, vooral Twix was er heel slecht aan toe. Maar het gaat elke dag een stukje beter, hij komt er wel ❤️🙏! Velen van jullie zullen zich het filmpje van zijn redding nog herinneren, https://www.facebook.com/watch/?v=3420190824958015

Ook met Zwabber en Coby gaat het goed, hoewel het leven in een asiel natuurlijk alles behalve een pretje is. Alle drie krijgen ze een medische check en worden ze gechipt en ingeënt. Bovendien worden ze gecastreerd / gesteriliseerd. Wanneer de Rabiës enting gelding is - daarvoor geldt een wachttijd - en de hondjes gezond genoeg zijn om de lange reis te maken, komen ze beschikbaar voor opvang of adoptie in Nederland 🚐🏡🌷.

Als het zo ver is, zullen we dat graag laten weten 🙂!

Deze hondjes werden gevonden in Roemenië. Onze contactpersoon die ze vond had niet het geld m ze veilig in een particulier asiel te plaatsen. We vroegen om sponsors.