logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

senior hondjes geadopteerd

 

Elke adoptie is voor ons een feestje. Maar sommige adopties verdienen wat extra slingers 🎉🎈🎊
Afgelopen weekend de adoptie van twee senior honden❤️👨🏻‍🦳❤️👨🏿‍🦳

Mac werd dakloos toen zijn baasje in Boekarest overleed. Gelukkig kon Mac in september 2021 naar Nederland verhuizen. Na de eerste opvang in een gastgezin vond Mac zijn thuis🏡, dachten we. Helaas kwam er in het voorjaar aan het licht dat Mac voor veel planten 🌱 , grassen🌾 en bomen🌳 allergisch is. Hij had hele dagen jeuk en kreeg niet voldoende medicatie om dat te onderdrukken, en Mac werd een vervelende hond. Zijn gebruiksaanwijzing werd door de irritatie steeds uitgebreider en zijn adoptant was wel klaar met hem.

We vonden een tijdelijk gastgezin, daar kwam hij tot rust en werd er gestart met immunotherapie. Mac verhuisde daarna naar één van onze vaste gastgezinnen. Het klopt hij heeft her en der wat begeleiding nodig, maar een snack voor Mac doet wonderen 😋 Hij liet wel duidelijk zien dat hij aandacht het liefst voor zichzelf heeft. En sinds afgelopen zaterdag gaat dat elke dag gebeuren! Voor Mac vonden we adoptanten die een senior nog een fijne oude dag willen geven. En daarmee ook zichzelf een groot plezier doen, ze zijn namelijk dol op knuffelen 🥰!

Kenaï, ruim 10 jaar, en dan wordt je afgedankt, gedumpt in het gemeenteasiel. Één van de asielen waar de honden na twee weken worden ingeslapen💉.

Kenaï was één van de gelukkigen en werd gezien en gereserveerd ✅. Eenmaal in Nederland bleek deze oude man een vrolijke gezellige hond met zijn bekende mensen. Gek op aandacht en eten🌭, en dat wilde hij dan ook niet delen 🙈 Zijn gastgezin heeft hem zo goed mogelijk begeleid. En dat was in een groep van 5 honden en 3 katten niet altijd makkelijk. We waren dan ook ontzettend blij toen er een aanbod kwam van mensen die hem een plek alleen konden bieden, waar hij zou kunnen blijven als hij daar gelukkig was. En gisteren kregen we het geweldige bericht dat Kenaï zijn thuis bij hun heeft gevonden ❤️

We willen onze gastgezinnen Greta en Ailko, Renzina en Martin, Rolien en Marten, en onze tijdelijke gastgezinnen, Irene en Marian ontzettend bedankt voor jullie tijd en liefde.

Ook willen we hierbij nogmaals alle donateurs bedanken, zonder jullie is het voor ons onmogelijk om ook oude honden een kans te geven. En in het bijzonder alle mensen die een bedrag hebben gedoneerd voor de immunotherapie van Mac ❤️❤️❤️❤️❤️❤️