slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemeniΓ«
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Sammy is geadopteerd πŸ‘«πŸ‘πŸ’–πŸ’–!

sammy geadopteerd

 

Lieve Sammy πŸ’–, we zijn zo enorm blij dat hij zijn baasjes-voor-altijd heeft gevonden πŸ™πŸ’–πŸŽˆ!
Het zat onze Sammy lange tijd niet mee...

Eind 2020 haalde onze stichting Sammy uit de afschuwelijke omstandigheden van het gemeentelijk asiel in Resita, Roemenië. We brachten hem onder bij een particulier asiel in Roemenië, maar helaas kregen we van dit asiel weinig tot geen informatie over hem. Mede daardoor lukte het lange tijd niet om een (ervaren) gastgezin voor hem te vinden. Zo werd Sammy een "langzitter" 😞...

In september 2022 besloten we om Sammy naar Nederland te halen 🚐 en hem in eerste instantie onder te brengen bij Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard. Van daaruit hebben we samen met De Bommelerwaard gezocht naar een gastgezin of adoptant. Het ging moeizaam, maar het doet er nu niet meer toe... want nu is Sammy THUIS πŸ’–πŸ’–πŸ’–!

Acht jaar is Sammy nu en hoogstwaarschijnlijk is dit Sammy's allereerste echte thuis. Een thuis met liefde en aandacht, met verwarming, lekker eten en luxe ligplaatsen πŸ™. Het ontroert ons dat deze lieve hond nu heeft wat wij al lange tijd zΓ³ voor hem wensten.
Dankjewel medewerkers van de Bommelerwaard en dankjewel πŸ™πŸ’– lieve adoptanten van Sammy! We wensen Sammy en zijn nieuwe baasjes nog heel veel gelukkige jaren samen πŸ’–πŸ€πŸ’–πŸ€.

 


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten