logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

puppy adopteren

 

Baasjes (m/v) gezocht voor deze prachtige en sociale puppy's 🥰! Van dit nestje pups hebben we tot nu toe alleen voor Robbie een plek in Nederland kunnen vinden. Zijn vijf broertjes wachten nog in Roemenië, in het privé asiel van Elisa. Wie geeft één van hen een fijn thuis 🏡🧍🏼‍♂️🐕💕?

Twee van onze teamleden hebben deze pups zelf ontmoet in het asiel, afgelopen juni. Ze zijn super lief, knuffelig, speels en sociaal. Robbie heeft in Nederland inmiddels laten zien hoe leuk hij is, ook nu hij een paar maanden ouder is. Zo geweldig leuk dat hij is geadopteerd door zijn opvanggezin 💖🥳, ook al waren zij dat van tevoren niet van plan 😊.

We verwachten dat al zijn broertjes net zo leuk zijn. Ze zijn geboren op 14 maart en inmiddels dus bijna 6 maanden. De foto's van Robbie zijn in de afgelopen weken gemaakt en geven dus een goede indruk hoe deze mannetjes er nu uit zien (de foto's van zijn broertjes zijn van wat langer geleden). Robbie weegt nu zo'n 6 kilo en heeft een schouderhoogte van iets meer dan 40 cm.

Voor elk van deze pups zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en bij voorkeur een (goed omheinde) tuin.
De broertjes van Robbie kunnen eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 13 jaar. Ze zijn waarschijnlijk sociaal naar jongere kinderen, maar de dynamiek van een gezin met jonge kinderen vinden we voor deze pups toch wat al te druk. De overgang van het leven in het asiel naar een leven als huishond in Nederland is natuurlijk best groot en dan is veel rust en regelmaat belangrijk.

Meer informatie? Kijk op de pagina Wachtend op een gastgezin / adoptant alsjeblieft en/of stuur ons een bericht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 💌.