logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

bezoek opvang geta

Dag 3 van het bezoek van ons teamlid aan Roemenië stond vooral in het teken van de "opvangtuin" van mw. Geta. Een jaar geleden waren we hier ook en toen waren de honden er verschrikkelijk slecht aan toe.

Met grote dank aan onze donateurs is er in een jaar veel veranderd ❤️🙏

De honden hebben geen schurft meer, ze krijgen nu goed voer en er zijn solide schuilhokken geplaatst. Honden die dringend medische hulp nodig hebben worden door onze contactpersoon Ioana meegenomen en worden behandeld.

Natuurlijk valt er nog steeds een hoop te verbeteren. Het is nog steeds een ongelooflijke puinzooi waartussen de honden leven. Kleine en zwakke hondjes zijn regelmatig de dupe van agressie van de grotere en agressievere honden 😞; we hopen dat er een oplossing kan komen waardoor deze hondjes beschermd zijn.

De financiële steun voor voer en medicatie is doorlopend; gelukkig hebben we trouwe donateurs die maandelijks een bijdrage overmaken voor deze honden ❤️❤️. Voor hen en voor anderen die de honden van mw Geta en onze acties voor hen graag willen volgen hebben we een Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/466456468791302. Hier posten we regelmatig updates en natuurlijk ben je van harte welkom om je aan te sluiten!

De foto's bij dit bericht geven een beeld van toen en nu; de filmpjes zijn tijdens het huidige bezoek gemaakt. Ons teamlid heeft zo goed mogelijk de honden die adoptabel zijn in kaart gebracht; zij zullen nog op onze website worden toegevoegd en worden voorgesteld in berichten op Facebook.

Onze hulp voor zwerfhonden bestaat ondermeer uit het financieren van sterilisatie campagnes in Roemenië. Voor pups en sociale volwassen honden bemiddelen we naar adoptanten en opvangplekken in Nederland.