logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

opvang fosters gezocht

Help 😁! Onze hondjes worden telkens geadopteerd door hun gastgezinnen; zo houden we geen hond meer over 🙄🤷‍♀️!

Of nou ja... in Roemenië zitten natuurlijk nog veel honden in asielen waarvoor we hard op zoek zijn naar fijne plekken bij gastgezinnen en/of bij adoptanten... 🙏

Maar beschikbare adoptiehonden in Nederland hebben we momenteel nauwelijks... Want veel van onze opvanghonden worden geadopteerd door hun gastgezinnen 😅! Ze zijn te leuk en te lief om afscheid van te nemen en dat snappen we natuurlijk wel 🥰.

Natuurlijk zijn we blij voor hen en voor hun adoptanten 🥳🎈 en we wensen hen alle geluk van de wereld! Toch zijn we nog steeds óók voor de constructie waarin onze honden uit asielen in Roemenië eerst in opvang komen bij een gastgezin en we ze dan bemiddelen. De honden krijgen zo een goede start in Nederland en we leren ze via hun opvang heel goed kennen. Dat maakt de kans op een perfecte match tussen de hond en nieuwe eigenaar veel groter.

En als de ene hond geplaatst is, is er (meestal) weer ruimte voor een volgende hond die opvang bij ervaren mensen heel goed kan gebruiken. Althans, dat is het idee 😁!

We zijn dus heel hard op zoek naar gastgezinnen 🙏. Makkelijk is dat niet altijd maar wel enorm dankbaar. En mocht blijken dat je echt geen afscheid wilt nemen van je opvanghond? Ook dan zijn we blij 😄!

Meer weten over het worden van gastgezin? Kijk op de pagina Gastgezin worden 🔗

Onze gastgezinnen (fosters) bieden opvang aan onze hondjes die uit Roemeense asielen komen. Foster opvang is enorm belangrijk; het geeft de hond een goede start in Nederland en we leren de hond goed kennen, zodat het zoeken naar een passende adoptant gemakkelijker en beter wordt. Adoptie honden in Nederland kunnen bovendien worden bezocht door hun potentiële adoptant.