logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

lula nieuwsrubriek

 

Update 8 oktober: we hebben een gastgezin voor Lula gevonden ?!

Lula heeft een enorm triest verleden. We zagen haar zelf een paar jaar terug in Roemenië, waar ze toen in een asiel zat. Al sinds 2014 ... Opgesloten in een hok.

Op basis van de weinige informatie durfden we een hond die al zolang in een kennel zat niet zomaar naar Nederland te halen. Gelukkig kwam er in mei 2021 een opvangplek vrij bij Florentina in Brasov en hebben we haar daar naartoe laten brengen. En er kwam een superlief en enthousiast hondje tevoorschijn! Lula is nu een jaar of 8 en echt een schatje.

Op het filmpje is goed te zien hoe blij ze is met aandacht en een sporadische wandeling.

 

 

lula in roemenie

Alle honden die we uit Roemenië naar Nederland halen komen voor adoptie in aanmerking. Maar we plaatsen ze het liefst eerst in een gastgezin, zodat ze kunnen wennen aan een huiselijk leven. In het gastgezin leren ze de basis en kunnen ze eindelijk tot rust komen. We kunnen hierdoor hun karakter beter leren kennen en voor mogelijke adoptanten is het fijn om hier in Nederland kennis te kunnen maken met de hond.

Gastgezinnen zijn dus heel erg belangrijk, de kans op een succesvolle adoptie wordt hierdoor veel groter! Voor Lula zoeken we met spoed een gastgezin, zodat ze na al die jaren eindelijk een volgende stap kan zetten richting een welverdiend heerlijk hondenleven. Meer informatie over wat voor gastgezinnen wij zoeken vindt u op deze pagina.

Heeft u interesse? Stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we vertellen u er graag meer over!

Delen van dit bericht kan via onderstaande buttons en wordt door ons zeer op prijs gesteld ?.